Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor ehet 1 baba csokit?

Mikor ehet 1 baba csokit?

Figyelt kérdés

például az baj ha a kinder maxi belsejéből adok neki 1 kicsit

az tejporbol van ha jol tudom

6 hónapos kislány

2010. okt. 20. 21:38
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
68%

1 baba? és kettő?

ez egy akkora kamu kérdés, hogy csak na... jó érzés sokadszorra is provokálni???

Nem, 6 hónapos baba nem ehet a kinder maxi belsejéből, ő még pici ehhez a fajta ételhez. Tejport sem ehet, majd csak egy éves kora után. A tejtermékeket is csak 8 hónaposan szokták kezdeni bevezetni. Csokit majd egy évesen adj neki, ennek a tejporos belsejét is.

Vagyis: én nem adok az enyémnek ilyet, főleg nem 6 hónaposan.

2010. okt. 20. 21:41
 2/26 anonim ***** válasza:
69%
De miért akarsz egy 6 hósnak adni? Nekem eszembe sem jutott még a 9 hósomnak adni. Tápszer, gyömölcs, zöldség, kb. ezek bőven elég nekik. A nasi még ráér.
2010. okt. 20. 21:43
 3/26 anonim ***** válasza:
74%

A 6 előtt nem maradt le véletlenül egy 1-es?

Nem mondod komolyan, hogy 6 hónaposnak akár kinder maxi kinget, vagy bármilyen más jellegű csokit adnál?

Inkább almát adj neki, gyümölcsöket turmixolva, és ne cukrot! A tejről meg ne is beszéljünk, meg a többi adalékanyagról... az eszem megáll.

Bármikor ehet 1 gyerek csokit, te döntésed, mikor kezded el, csak ne csodálkozz, hogy nagyobb korára digi dagi daganatnak fogják csúfolni, mégnagyobb korában meg megőrül a fogyókúráktól.

A fiam 11 hónapos, kb. 1 hónapja kap a túrórudim belsejéből pár csipetnyit. Még egy felet sem evett meg sosem.

2010. okt. 20. 21:43
 4/26 anonim ***** válasza:
74%

Persze! Adj neki, pont arra van egy 6 hónaposnak szüksége!

Ne haragudj, de sem tejporra, sem csokira nincs még a szervezetének szüksége.... adj neki normális babakaját, az édességet meg majd 1 éves kora utánra hagyd....

2010. okt. 20. 21:44
 5/26 anonim ***** válasza:
72%
Nem létfontosságú, szerintem bőven van még ideje csokit enni. Kezd mással a hozzátáplálást pl. alma, krumpli stb.
2010. okt. 20. 21:56
 6/26 Nikcsi ***** válasza:
61%
Az en ket eves fiam sem evett meg, de nem is fog meg egy darabig. Adj helyette neki gyumolcsot, babakekszet, vagy ilyesmit.
2010. okt. 20. 21:57
 7/26 anonim ***** válasza:
38%

6 hónapos semmi ilyet NE egyen.

Én 8 hónaposan kezdtem el a túrórudit. De azért van 1 kis különbség.

Kinder tejszeletet kapott 10 hónaposan. Most lett 1 éves, szülinapján kóstoltattam vele kekszes csokit, kb fél kockát.

2010. okt. 20. 22:03
 8/26 anonim ***** válasza:
29%

"Mikor ehet 1 baba csokit?"

Pont akkor, amikor 2 baba.

2010. okt. 20. 22:26
 9/26 anonim ***** válasza:
66%

Figyu adhatsz Neki nasikat!

Pl: alma es babakeksz

vagy barack es rizs es tapszer

annyi lehetoseg van erre ha szeretned egeszsegesen nasiztatni a babadat.

Felesleges ilyen vackokkal tomni.

12 eves a hugom es a mai napig nem szeretem (anyukam sem) ha csokit eszik.O is eszik edesseget mint minden gyerek, de anyukam finomabbnal-finomabb sutieit amik nem 1 kilo cukrot tartalmaznak.

A lanyom 8 honapos es ugyan igy fogom nevelni.

2010. okt. 20. 22:45
 10/26 anonim ***** válasza:
54%
1 éves kisfiam azt sem tudja, hogy létezik csoki a világon. Ne akard tönkretenni az első fogait csokival. Ráadásul 6 hónaposan pláne ne akard...
2010. okt. 20. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!