Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor ehet 1 baba csokit?

Mikor ehet 1 baba csokit?

Figyelt kérdés

például az baj ha a kinder maxi belsejéből adok neki 1 kicsit

az tejporbol van ha jol tudom

6 hónapos kislány

2010. okt. 20. 21:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
57%

Én nem adnék...

Kinder Maxi King

Összetevők:

Tejcsokoládé 26% (kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, emulgeálószer; szójalecitin, aroma)

Pasztőrözött friss tej 14%

Cukor

Karamella 11% (édesített sűrített tej, cukor, mogyoró, növényi olaj, aroma)

Mogyoró 10%

Növényi zsír

Sovány tejpor

Búzaliszt

Koncentrált vaj

Rizsliszt

Tápióka keményítő

Emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjei, szójalecitin)

Aroma

Térfogatnövelőszer (nátrium-hidrogénkarbonát)

Sűrítőanyag (tara gumi)

2010. okt. 20. 23:56
 12/26 anonim ***** válasza:
36%
belsejéből akarja adni nem a külsejét. 1 falattól nem dől össze a világ szerintem.
2010. okt. 21. 07:48
 13/26 anonim ***** válasza:
66%
De ő a csokit kérdezte. És az az 1 falat is minek? Nagyon ráér még ilyen xarokat enni a baba...
2010. okt. 21. 07:54
 14/26 anonim ***** válasza:
69%
Másfél éves a kislányom,de még nem evett. 6 hónaposnak mi szüksége van rá? Adj neki gyümölcsöt, zöldséget.(Kikó)
2010. okt. 21. 10:00
 15/26 anonim ***** válasza:
70%

Lehet hogy nem túl jó kérdés, de miért kell ilyen otromba stílusban válaszolni?

Sosem értettem hogy valaki miért viselkedik tiszteletlenül és faragatlanul csak azért mert butaságnak tartja a kérdést. Nem csak a tudatlannak nem volt gyerekszobája, de a neveletlennek sem, asszem erre mondják.

Lehet így is, tanuljatok:

Szia,

én nem adnék semmiképp csokit még ilyen kicsi babának, ráér 1 éves kora után, akkor is inkább babakesz, túrós édesség, csokis gyerekital, de kérdezd meg a védőnődet.

3 hónapos kisfiú anyukája

2010. okt. 21. 13:43
 16/26 anonim ***** válasza:
80%

Az utolsónak teljesen igaza van.

Egyébként én is úgy tervezTem, hogy ráér 2 éves koráig, semmi ilyet nem akartam neki adni.

Csak mikor már ott tartottunk, hogy SEMMIT (ami neki való) nem akar megenni, akkor úgy voltam vele, hogy mindent, amit mi eszünk, kínálom neki is, hátha megeszi. Természetesen nem chilis babra, meg pepperoni paprikára, stb. gondolok, és nem 6 hónaposan, de 10 hónapos kora óta pl eszik velünk egyszerűbb pizzákat, sajtos rúdat, túrós táskát mazsola nélkül, krémtúrók, stb. Tejpépek, otthon turmixolt gyümölcs túróval, és hasonlók sajnos szóba sem jöhetnek, azt se tudja, hogy fordítsa el a fejét:-S

2010. okt. 21. 13:53
 17/26 A kérdező kommentje:

tökéletes anyukák

én azért kérdeztem mert szegény úgy nézi amikor mi eszünk és csak megnyalatni akartam a babámal a belsejét a kinder maxinak nem kg számra adni neki a csokit

én is jol tudom h mérges lenne a csokitol nem aludna meg stg

nem kellet volna olyan gúnyosan válaszolni és rosz anyának minősíteni mivel h nem ismertek

kedves utolsó kettönek pedig köszönöm szépen

2010. okt. 22. 11:35
 18/26 anonim ***** válasza:
75%

Szia!

Szerintem ne is nyalasd meg a babával a csokit, mert onnantól kezdve nem lesz megállás! Nincs szüksége rá, legalább amig elkerülhető, ne egyen ilyen felesleges, sőt, káros dolgot. Inkább ne egyetek előtte ...

2010. okt. 23. 13:02
 19/26 anonim ***** válasza:
69%
6 hónaposan mindent ki fog nézni a szádból, még a pacal- vagy csülökpörköltet, rántottát, chipset, akármit is. Akkor azokat is megnyalatod vele, mert nézi? Ugye nem?
2010. okt. 23. 13:06
 20/26 anonim ***** válasza:
73%
A cigit is úúúgy nézi a baba,meg a pálinkát is,mégsem adok neki.6hónaposnak még ne adjál szerintem végképp.Egy pár hónap mulva esetleg ilyen tényleg késhegynyi darabkákat,de szerintem két éves kora előtt nem kell csokival tömni,max elvétve 1 kocka.
2010. okt. 23. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!