Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha mozgássérült lenne a...

Ha mozgássérült lenne a babám, az kiderült volna már?

Figyelt kérdés
Furcsán hangozhat a kérdés, de valamièrt ettől rettegek. 8 hónapos és még nem tud ülni, támasztás nélkül eldől. Tökéletesen kúszik, gurul,kutyázik, mászással próbálkozik, de az még nem megy. Még nem húzta fel magát állásba, pl a kiságyba kapaszkodva. Ha állítom még "összecsuklik". Aggódom, hogy esetleg sma lenne vagy mozgássérült lesz, nem volt problémamentes se a terhesség, se a szülés. Koponyaultrahangon minden ok. De attól tartok sose tanul majd meg ülni és állni.

2023. nov. 13. 13:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Szerencsére te abból a fajtából vagy! 🤦🏽‍♀️
2023. nov. 20. 19:57
 22/27 anonim ***** válasza:
Általában a hasonszőrű szokta védeni a másikat 😏
2023. nov. 20. 19:59
 23/27 anonim ***** válasza:

“Hasonszőrű” biztos le tudnád ezt szebben is írni! 😅

Igen, megvédem! Én a hasonszőrű! Köszönöm neked, hogy minden kormenteddel igazolod az állításomat!

2023. nov. 20. 20:03
 24/27 anonim ***** válasza:

Szívesen, minden betűt, csakhogy meglegyen az esti buksi simid.

Aztán majd kérlek gondolkozz el, járj utána, milyen károkat tud okozni a nagyon okos kérdező, mikor támaszték nélkül ülteti az ülni még nem tudó gyermekét, vagy mikor lábra állítja és összecsuklik.

Na majd ha ez meg van, akkor fogj vele kezet és dicsérd továbbra is.

👏

2023. nov. 20. 20:09
 25/27 anonim ***** válasza:

Köszi köszi már simizem is! 😄

Azt hiszem a kérdését nem dicsértem! A te stílusodat elemeztem! Örülök, hogy le esett, ügyi vagy! Jár a simi a buksidra! 👏🏼

2023. nov. 20. 20:18
 26/27 anonim ***** válasza:

Igen, megvédem! 😏 Erre írtam, de látom nem esett le.

Igen leesett, ha nem tűnt volna fel még..magasról le se 💩

2023. nov. 20. 20:35
 27/27 anonim ***** válasza:

Igen, látom hogy le se… pont ilyen aki le se 💩

Jó éjt “kedves”, simizem még kicsit a buksim, aztán fekszem aludni! Mert innentől 💩

😘

2023. nov. 20. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!