Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha mozgássérült lenne a...

Ha mozgássérült lenne a babám, az kiderült volna már?

Figyelt kérdés
Furcsán hangozhat a kérdés, de valamièrt ettől rettegek. 8 hónapos és még nem tud ülni, támasztás nélkül eldől. Tökéletesen kúszik, gurul,kutyázik, mászással próbálkozik, de az még nem megy. Még nem húzta fel magát állásba, pl a kiságyba kapaszkodva. Ha állítom még "összecsuklik". Aggódom, hogy esetleg sma lenne vagy mozgássérült lesz, nem volt problémamentes se a terhesség, se a szülés. Koponyaultrahangon minden ok. De attól tartok sose tanul majd meg ülni és állni.

2023. nov. 13. 13:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom 10 hónaposan kezdett ülni, mászni. 7,5 hónaposan csak hasra fordult kb. Épp csak elkezdett kuszni. Már 2 éves és kb a csillárrol kell leszednem. Ne izgulj teljesen rendben van a babád.
2023. nov. 13. 14:18
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Minek akarod ültetni és állítani 8 hónaposan? Inkább kezeltesd magad...szegény gyerek
2023. nov. 13. 14:56
 13/27 anonim ***** válasza:
85%

Édes jó isten..🤦

Az ilyen szülőktől agyfszt kapok.

Attól mert nem Mo-n élsz még nem kellene idiótának lenni.

Meddig tartana ráguglizni a mozgásfejlődésre?

Várj megspórolom:

[link]

Ez pedig, hogy megértsd ha beteg lenne a gyereked akkor nem tartana ott a mozgásfejlődésben ahol.

[link]

2023. nov. 13. 15:30
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább azt nem értem mi célból "próbálod meg" ültetni vagy ilyesmi? Ha képes rá,hidd el magától fogja csinálni. Nyugi.
2023. nov. 13. 15:58
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
Te pedig 13as látszik hogy Magyarországon élsz, mert egy igazi bunkó vagy! Ha segíteni akarsz válaszolhatsz szépen is. Nem így! Hidd el a határontúli magyarok sem idiótábbak mint az anyaországiak, sőt!
2023. nov. 20. 19:18
 16/27 anonim ***** válasza:
15# jha a kérdésből is látszik.. 🙄
2023. nov. 20. 19:27
 17/27 anonim ***** válasza:
De jobb emberek! A “jha a kérdésedből is látszik” beírással pedig engem igazolsz!
2023. nov. 20. 19:32
 18/27 anonim ***** válasza:

🙄 egy 8 hónapos gyerekről véli a kedves anyuka, hogy mozgássérült.. mi ha nem segghülye?

Teljesen mindegy,hogy külföldön él, attól a gyermeket születésekor megvizsgálják, még külföldön is ezt azt kizárnak,bármi hihetetlen is számodra.

Ha még egy újszülöttről lenne szó, talán még valahol meg is érteném a kételyeit, de egy 8 hónapos gyerekről beszélünk. Ne mond nekem,hogy 8 hónap alatt egyszer sem olvasott utána a mozgásfejlődésnek, mert ezt sem hiszem..vagy ne látta volna gyermekorvos akitől tudott volna kérdezni, esetleg az jelezte volna ha baj lenne.

2023. nov. 20. 19:47
 19/27 anonim ***** válasza:
De téged ez zavar?
2023. nov. 20. 19:49
 20/27 anonim ***** válasza:

De mehetünk tovább..

Ha anyuka ha egy kicsit is az okosabb fajtából lenne, nem állítaná lábra a gyerekét..

2023. nov. 20. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!