Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit takar az hogyha egy...

Mit takar az hogyha egy gyerek "többemberes"?

Figyelt kérdés

Az én kisfiam nagyon eleven születése óta..izeg mozog. Nehezen lehet elfoglalni

Mindent hamar megun

Ölben akar lenni

Ő több embereknek számít? 8hós

2023. nov. 2. 16:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
48%
Az megvan, hogy nem beteg, ép értelmű gyerekek is lehetnek többemberesek? Nem ezen múlik..
2023. nov. 3. 11:49
 22/26 anonim ***** válasza:
28%
Nem, nincs meg.
2023. nov. 3. 11:55
 23/26 anonim ***** válasza:
52%
Akkor edukálódj!
2023. nov. 3. 12:06
 24/26 anonim ***** válasza:
69%

Most mit vitatkozunk az ilyennel?

Van aki szerint a szülési fájdalom hiszti, a császáros anyukák lusták és mindneki tud szoptatni, csak akarni kell.

Szerintem ne etessük tovább ezt az embert.

2023. nov. 3. 12:29
 25/26 Derjaderja ***** válasza:
68%
20. Én ismerek néhány (3) ilyen gyereket, aki ilyen volt, tehát tényleg letehetetlenül, nonstop üvöltött, egyikről 9 évesen derült ki az adhd (egy osztályelső nagyon aranyos kislány amúgy), a másik kettő közül az egyik szenzoros, a másik idegrendszerileg éretlen, mindkettő hiperintelligens. De amúgy nem keltenek beteg benyomást, szóval amellett hogy én is azt gondolom, hogy ez a többemberesség gyakran nem a teljes egészség/típusosság jele, jelzem, hogy ezek a diagnózisok gyakran 3-6 éves korban derülnek ki és addigra már az anyuka végighallgatka egymilliószor, hogy biztos ő a béna.
2023. nov. 3. 14:33
 26/26 anonim ***** válasza:
32%
Lassan 5 éves. Ha meg bírna ülni a sggén, már küldték volna iskolába, mert annyira unatkozik. Intellektuálisan és fizikálisan is gyors. És akkor finoman fogalmaztam. Nem én mondtam, az első szakember 2 évesen, aztán minden további évben ugyanez, több oldalról. Attól még nagyon nem egyszerű vele. Mert hihetetlen dac és makacsság társul hozzá. Azért szenved, és kínlódik, meg rosszalkodik, mert ilyen. Az alvás is azért volt gáz, mert unalmas, nem történik semmi, nem köti le.
2023. nov. 3. 16:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!