Mi a szakmátok, kedves Édesanyák / Édesapák?
"Halvány fogalmad sem volt"... és most már van?
Nekem közgáz érettségim van, ezzel lettem képesített könyvelő és pénzügyi ügyintéző, majd elvégeztem még egy mérlegképes könyvelő és egy felsőfokú irodavezető tanfolyamot. Mielőtt eljöttem gyedre, bankban dolgoztam befektetési tanácsadóként - imádtam, és oda is fogok visszamenni dolgozni 1 év múlva.
Párom hivatásos katona volt, de miután megszűnt a laktanyája, és nem akart Bivalybasznádra menni lakni és dolgozni, ezért a rendőrséghez jelentkezett "szolgálatra". :) Azóta igazságügyi ujjnyomatszakértő, és ezzel a hobbija lett a munkája is. :)
én rendőr
párom jelenleg munkanélküli
Szia!
Én telekommunikációs cégnél voltam értékesítő - ez tök jó, mert telefonokkal, modemekkel, szolgáltatásokkal foglalkoztam, közben csak beszéltem, intézkedtem, mosolyogtam..:) Jutalékos rendszerben voltam (+ egy minimális alappal), nálam bejött, mert szerettem/szeretek dolgozni. Elvileg várnak vissza.
Férjem lakberendezési dolgokkal vállalkozik, az alapszakmája asztalos, de minden kitanulható kereskedelmi végzettsége is megvan. Ő az örök "megújuló", ha van egy jó ötlete, azt keresztülviszi mindenen.
én - gazdasági ügyintéző egy általános iskolában, idegen nyelvi gyors-és gépíró, ügyviteli iskolában szereztem érettségit, jelenleg gyeden vagyok
férjem - rendőrségen dolgozik, nyomozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!