Mi a szakmátok, kedves Édesanyák / Édesapák?
Carmen22 válasza:
ezt most nem vágom...
kamasz vagy megkérdezed mi az ide irogató babák szüleinek a foglalkozása és a babák kategóriába irsz....
HIHI
logisztika szakon végzett közgazdász vagyok, plusz számítástechnikai programozó felsőfokú végzettségem is van, Apa közlekedésmérnök logisztikus.
Nálunk nem nehéz a logisztikát megoldani:D:)
Apa :üzletvezető egy telefonboltba ,szakmája elektronikai műszerész
Az Én szakmám pék, de gyerekruha kereskedelemben dolgoztam. (saját vállalkozásban: piacozó vásározó)
Apa vegyi üzemben dolgozik, mint vegykeverő:)
Én közalkalmazottként dolgoztam szülés előtt, mint ügykezelő. Érettségim+számgépkezelői tanfolyamom és rengeteg gyakorlatom van több téren is.
Én is szeretnék szakmát tanulni, de nem tudom mit érdemes... EÜ-ben gondolkodok főleg, de lehet valami TB ügyintéző féleség is. Nagy álmom a cukrász, de akkor nem sokat lennék itthon a 2 gyerekkel:(
párom ács, gondolom ez kilőve:)
én eladó voltam, na ez sem egy álommeló, de az egyetem mellett kellett valamit dolgoznom, mert kell a pénz
ha pedig befejezem, gazdasági agrármérnök leszek
férjem: asztalos, szép szakma, jól keres
én: közgázi idegenforgalmi diploma és recepciós voltam gyed előtt. előtte voltam marketing manager, és logisztikai manager. ezeket is szerettem. DE a régi álmom, hogy nyomozó legyek:) ha 2 éves lesz a kislányom elkezdem tanulni távba, már úgy várom:)
én kereskedelembe végeztem,dolgoztam is egy darabig,nem a leghálásabb munka,de jó erőbe tart.utána gyárban minőség ellenőrként dolgoztam,férjem szakmáját tekintve festő,de ő is gyárban dolgozik mint csoport vezető.
tanulj,tanulj,tanulj ha megteheted ha én újra kezdeném teljesen máshogy csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!