Hogy sétáltatjátok 16-18 hónapos kicsiteket?
Az enyém nem rohangált de az igaz hogy a sétával a bevásárlás háromszor annyi idő mint egyedül v. régen babakocsival de nem zavar.
mellékúton mentünk csendes utcákban ahol kijöhetett a babakocsiból nem járt sok autó.
a kiváncsisága normális..
van hogy kevés az alma itthon de elég lenne és elmegyünk a zöldséges nénihez beszélgetni meg közlekedést tanulni és veszünk almát is ...
Sajnos ez az a kor, amikor mindent felfedezik a világot. Két választásod van, vagy rászánod az időt, s hosszú sétáitok lesznek, vagy visszatérsz a babakocsihoz.
Én mindkét gyermekemnél másfél éves kor körül kezdtem el a sétát, először mindig a közelben, majd mindig egyre messzebbre mentünk.
Szia!
Keress olyan helyet, ahol nyugodtan elengedheted Őt, nem járnak az autók, nincs nyitott kapu, üzlet stb.
Pl. sétány, tér, erdő, stb. Biztos van valami a közelben.
Nálunk is a séta azt jelenti, hogy kimegyünk a szomszédos tópartra, ahol fás, füves rész van és a drágám ott nézegeti a faleveleket, madarakat, kutyusokat, akiket sétáltatnak, megnézi a kavicsokat, faágakat a földön. Mi már nem viszünk babakocsit, csak ha boltba megyünk, vagy postára stb.
Szóval a séta már nekem nem séta, csak a kisfiam levegőztetése:-)) De a lényeg, hogy Ő jól érzi magát:-))
Üdv:
Brigi
kismotor:)
én erősen megfogom a kezét, akkor hisztizik de mondom neki, hogy ha nem nyugszik meg visszaviszem és otthagyom. lehet lepontozni, de azóta normálisan sétál mellettem.
17hós kisfiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!