Miben sétáltatjátok a 20 fok felett a babátokat? 11 hetes a kisfiam.
Igaz az én lányom hétvégén lesz 7 hónapos, tegnap egy rövid ujjú body és egy rugi volt rajta. Nagyon meleg volt, max egy textilpelust terítettem rá. A pokróc a babakocsi aljában volt, de nem volt rá szükség. Persze sapi is volt a fején.
Üdv. (L)
Köszönöm a válaszokat!!!!
Akkor ma délután hosszú ujjú body, kantáros plüs nadrág, zokni, vékony kardigán, cérna sapi, takaró bekészítve elég lesz gondolom.
Szerintem igen. Mi tegnap, tegnapelőtt úgy sétáltunk, hogy hosszúujjú body (vagy rövidujjú és egy vékony hosszúujjú), kantáros farmernadrág, térdzokni, tutyi, és nyári simlis sapka. A pléd a kocsi aljában, vékony polár, ikeás, a termo kapucnis és plüss hosszúujjú kardigán és egy vastagabb sapi a táskában. (ha hirtelen jönne valami hideg és nem érünk haza, vagy nem is tudom, miért... :o)))
5 hónapos a babám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!