7 hónapos körüli babátokat miben sétáltatjátok most hogy hidegebb van? Nem tudom hogy ráadjam e már az overált vagy elég a meleg kabát, nadrág.
Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 16:30
1/3 anonim válasza:
Mi vagy elég korán reggel, vagy este megyünk sétálni, attól függ, hogy jön ki a lépés.
Bevallom, hogy én már ráadtam az overált. Nem túl vastag, és alatta csak egy body és harisnya van.
Nemrég lábaltunk ki a betegségből, nem akarom, hogy visszaessen.
Na meg véleményem szerint már van olyan hideg, hogy lenge aláöltözéssel indokolt az overál viselése.
2/3 anonim válasza:
őszi overáll, alatta harisnya, vastag naci, vastag zokni, body, vékony pulcsi, vastag pulcsi, sapi
3/3 anonim válasza:
ugyanúgy öltöztettem ma reggel, mint az utolsó. 1 fok volt én is fáztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!