Szerintetek melyik praktikusabb télre és miért: az egyben overál vagy a kétrészes, amelyiknek a nadrág részén nadrágtartó van és van külön hozzá a kabát? (Ha ez számít, a kisfiam 14 hónapos, szeret sétálni, de azért zömében még babakocsizunk. )
Nekünk kétrészes volt 2009-2010 -es télen.
ugyanennyi idős lánynak.
talán annyiból volt jó hogy kétrészes hogy a kabátja akkor nagy volt és igy idén is jó rá. az overall viszont nem jön fel.
mivel nem volt kemény tél nemigen használtuk ki.
Szerintem játszáshoz, játszóterezéshez, szánkózáshoz, hógolyózáshoz mindenképp jobb az egybe overál. Nem csúszik fel a kabát, nem megy be alá a hó, stb.
Vásárláshoz, vendégségbe, ide-oda menéshez jobb a kabát+kantáros nadrág, mert így zárt, fűtött helyen le tudod venni róla a kabátot, nem melegszik be.
Szerintem jobb az egyrészes,sokkal egyszerűbb,gyorsabb feladni egy gyerkőcre mint a kétrészest.Ráadásul egy totyogónak sokkal kényelmesebb szerintem.Viszont sok esetben praktikusabb a kétrészes pl:ha autóval mentek akkor elég a kabát,vagy ha csak a gatya lesz koszos akkor elég azt kimosni.Én általában veszek egy egyrészest+egy külön kabátot amíg ilyen kicsi.oviba pedig kettő van egy kétrészes+egy egyrészes!
Az én fiam tavaly a nagy hóban volt 18 hós és kaptunk egy kétrészes(nagyon vastag)overállt,alig tudott benne menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!