Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Újdonsült anyukának mi lenne...

Újdonsült anyukának mi lenne a legfontosabb tanácsotok?

Figyelt kérdés
Annyi az ismeretlen az első baba születése körül, hogy egyre inkább kezd nyomasztani, hogy vajon milyen lesz a gyermekágyas időszak, hogyan boldogulok majd. Szerintetek mi a legfontosabb tanács, amit érdemes megfogadni?
2023. okt. 26. 21:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindent nagyon jól leírtak. Egyet tennék hozzá, bármit megadtam volna, ha valaki ezt tanácsolta volna nekem.

HALLGASS AZ ÖSZTÖNEIDRE!

Minden esetben, és nem nyomd el, hidd el, nem csalnak egy cseppet sem.

Csak az én példám: csak én láttam, hogy nem stimmel valami óvodás kora előtt kicsivel, mindenki lehurrogott, hogy ne paramamiskodjak, meg nincs ennek a gyereknek semmi baja. És már nagyon-nagyon bánom, hogy nem vittem dokihoz az első ilyen alkalommal, és vártunk hónapokat.

Azóta is volt számtalan ilyen példa, hogy érzem a zsigereimben, hogy a gyerek miért nem akar iskolába menni, történt valami, beteg lesz, stb.

2023. okt. 27. 12:02
 12/14 anonim ***** válasza:

Aki jön a babonákkal meg a hiedelmekkel, azonnal küldd haza, végig se hallgasd.

Nem lesz lusta, ha puszilgatod a lábát, nem lesz b*zi, ha ölben alszik el és az égegyadta világon semmi baja sem lesz, ha besüt a hold az ablakon.

2023. okt. 27. 13:24
 13/14 anonim ***** válasza:

1.Hallgass a megérzéseidre, ösztöneidre!

2.Sz**j le minden kéretlen, idióta tanácsot!

3.Merj nemet mondani a nem kívánt vendégek bejelentkezésére!

4.Magatokra gondolj elsősorban, minden más és mindenki más várhat!

5.Nem szégyen segítséget kérni, elfogadni!

6.Ne láss többet a dolgok mögé, ne gondold túl a legapróbb dolgokat!

7.Teljesen normális, ha a szoptatás nem megy olyan könnyen, mint azt elképzelted. Adj magatoknak időt!

8.Az ég világon semmi nem történik ha nem anyatejes, hanem tápszeres lesz.

2023. okt. 27. 14:38
 14/14 anonim ***** válasza:
12es mik ezek a baromságok? XD
2023. okt. 27. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!