Dec 23 ára vagyok kiirva, tudom nem ez a legfontosabb de szerintetek vegyek v vetessek ajándékot a csöppségnek ha megérkezik?
Figyelt kérdés
2014. dec. 4. 20:12
1/13 anonim 

válasza:

Minek???? Te emlékszel, hogy mit kaptál az első Karácsonyodra?
2/13 anonim 

válasza:

Minek? Az életnél nagyobb ajándékot nem adhatsz neki. Ez amolyan "praktikus ajándék". Vehetsz neki még eleget!
5/13 A kérdező kommentje:
oké én se nagy ajándékra gondoltam.tudom h nem fog emlékezni,de én sem emlékszem arra sem,h 3 évesen mit kaptam,ennek ellenére biztos kaptam ajándékot :)
2014. dec. 4. 20:22
6/13 anonim 

válasza:

Lehet, hogy hülyének néz mindenki, de egy kis jelképes valamit vennék.
7/13 anonim 

válasza:

Hm.. Eszembe sem jutna, inkább csak az, hogy mennyire vágyom arra, hogy a karomba fogjam. Nem kell neki nálad nagyobb ajándék pár napos korában, hidd el!
8/13 anonim 

válasza:

Ez olyasmi, mint amikor a kutyájuknak vásárolnak az emberek?
Maximum, ha NEKED fontos, akkor vegyél. De akkor azt inkább magadnak veszed, mert valljuk be, pár napos baba finoman szólva még nem érzékeli túl koherensen a világot maga körül.
9/13 anonim 

válasza:

Ha ugy erzed vegyel nyugodtan.
En is vettem a kisfiamnak 6 hosan tortat. Igy ereztem. Feleves csak egyszer lesz :)
Es kicsi ugyesen meg a kezecskejet is belerakta
10/13 anonim 

válasza:

vehetsz... de ha belegondolsz, neki minden új lesz. nyugodtan ráfoghatod, hogy a forgót vagy a babakocsit vagy a kissapkáját karácsonyra kapta... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!