Repules 1 evesemmel? Mit pakoljak neki? Mi a legfontosabb amit mindenkepp vigyunk magunkkal?
3 hetes nyaralasra megyunk kisfiammal, es olyan tanacstalan vagyok, hogy mit pakoljak a borondbe. Sajnos csak mi megyunk es egy 20kg-os borondot vettunk. Mar amit gondoltam bepakoltam, de alig ferek bele a borondbe, plusz felek hogy a legfontosabbat nem rakom bele.
Aki utazott mar babaval, mire figyeljek? Mi a legfontosabb amit mindenkepp vigyunk? Legzesfigyelore szuksegunk lehet majd?
Illetve hogyan viselik a gyerekek a repulo utat? Mit vihetek fel a repulore?? Tapszert ilyesmit fel lehet vinni?? Ez lesz az elso repulesunk egyutt.
Pelenkából annyit pakolj, amennyit el szoktatok használni annyi idő alatt, amíg tart az utazás + 5-6 darab. Érkezés után vehetsz helyben egy csomaggal. Lázcsillapító kúpot, fogzásra gélt se feledd, vagy amit ti használtok.
A légzésfigyelő túl sok helyet foglal el és nehéz is, amúgy 1 évesnek minek??? Ha valami okból mégis szükségét érzed, inkább járj utána, hogy bérelhetsz-e ott helyben, de szerintem tök felesleges.
A repülőre elvileg csak 50 ml folyadékot lehet felvinni, gondolom, ennyi tápi nem lesz elég. Én kimérném a szükséges tápszert a cumisüvegbe, és a repülőn kérnék rá forró vizet. Ha nem babavíz, az sem nagy baj egy ennyi idős babánál. Külföldön viszont csak forralt vizet adj neki, nagyon vigyázz, nehogy hasmenést kapjon valamitől.
Koszonom a segitseget.
Sajnos annyi tapi nem lesz neki eleg, de keszitek neki. Akkor legzesfigyelo marad, tenyleg nagy helyet foglalna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!