Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tavasz-nyárra, mindenképp...

Tavasz-nyárra, mindenképp kell zárt cipő? Vagy a zárt helyett lehet átmeneti is?

Figyelt kérdés

Nyáron meleg van, ha pedig rossz idő, nyilván nem sétálgatok vele kint. Én 1 szandált és egy átmeneti cipőt vennék neki. Az átmeneteibe erre gondoltam. Ti mit gondoltok?

[link]

2013. febr. 13. 14:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Tavasszal lehet még hüvös amikor egy ilyen cipő kevés lehet,hamar fel lehet fázni.Olyan meg nincs hogy rossz időben nem sétáltok,mert bármi történhet amiért rossz időben is ki kell menni.
2013. febr. 13. 14:57
 2/7 A kérdező kommentje:
igaz, erre nem gondoltam! Viszont akkor nem értem az átmeneti cipő funkcióját! Az mondjuk szandál helyett van? Mert akkor viszont szandi helyett venném ezt... Az úgy oké?
2013. febr. 13. 15:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Az én lánykámnál is tavaszra-nyárra várható, hogy elindul, és én egy zártabb cipőt gondoltam ki neki, ki tudja milyen idő lesz, néha olyan rossz idő bír még lenni nyár folyamán is...

Emellé pedig egy szandált...és ezekből is olyat, aminek zárt az orr része, mert ezt ajánlják járni elkezdett babáknak...

2013. febr. 13. 15:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Szandi a nyári melegben jó ha van,akkor ez a cipő sok neki.Tavasszal ok. ez a cipő,de gondolj bele ha mondjuk esik az eső....akkor egy felül zártabb lenne praktikus.én ezt a cipőt akkor venném,ha a zártabbhoz meleg van,dea szandihoz hüvös....na és ilyenkor örülök hogy fiam van és egyszerübb:)))
2013. febr. 13. 15:05
 5/7 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint teljesen értelmetlen az átmeneti cipő! Köszönöm a válaszokat!

Akkor marad a cipő, szandi felállás! Játszótérre van külön cipőtök, vagy mehet abba, amibe amúgy is van? Ha külön van, akkor milyet érdemes venni?

2013. febr. 13. 15:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk nincs külön,ha kap egy uj cipőt,természetesen a régiben viszem játszótérre,de nem esek kétségbe ha piszkos lesz az uj:)
2013. febr. 13. 15:14
 7/7 anonim ***** válasza:
én ilyett bölcsibe-oviba benti cipönek venék.
2013. febr. 13. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!