Ti hány hónaposan kezdtetek el vásárolni a picinek és kezdtétek berendezni a szobát? Miket vettetek először? Mi az ami legfontosabb?
Minden fontos, de ha bútort nem készen vesztek, akkor van gyártási ideje, lehet 1 hónap is, mire megkapjátok, de még bőven időben vagytok ebben az esetben is.
Egyébként 2 körben 27 és 32 hetesen vettünk meg szinte mindent, aztán ami kimaradt meg apróságokat a kórházi csomagba 36 hetesen vettünk meg.
Ráérni ráértek, a költözésre értem. Pontosan nem tudom mikor költöztök de 2-3 hétért én nem költöztetném még azokat is, akkor már eleve oda venném meg, 29 hetesen van még idő. Babonákban ugyan én nem hiszek de vagy 24 vagy 28 hetes korig nem kellene aszerint, már ez sem gond.
14. Hét után kezdtem apránként vásárolni, ekkor már tudtuk a nemét is.
Babakocsit, bútort kaptunk, így a kiságyat kellett megvenni, ami nagyobb dolog, ezt olyan 28 hetesen vettük meg.
Szerintem ha költözni fogtok, akkor az apróbb dolgokat elkezdheted megvenni, egy nagy dobozba összegyűjteni. A nagyobbakat viszont szerintem elég költözés után megvenni.
Babakocsit egy akció miatt megvettük a 26 héten. A ruhákat és apróságokat kb a 29 héttől apránként vásárolgattuk.
A bútort a 32 héten rendeltük meg de 4-5 hét míg megjön, szóval érdemes tényleg e körül megvenni.
Most 34 hetes vagyok már csak pár dolog hiányzik, plusz még ugye a mosás vasalás vár rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!