Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Újszülöttnél (4 napos) kevés...

Újszülöttnél (4 napos) kevés pisi és kaki?

Figyelt kérdés
Pénteken született a kisfiam, szombaton kikakálta a mekóniumot, azóta viszont egyetlen egyszer volt egy picit kakis a pelus. Egyelőre nem indult be a tejem, csak előtejem van még, de szinte 1-2 óránként szopizik és nem tűnik éhesnek. Viszont pisilni is csak ritkán szokott, először vasárnap este pisilt, azóta is csak napi kétszer. Szerintetek mi lehet a baj? Bilirubin értéke jó volt még ma reggel is. Azt nem mondták a kórházban hogy tapszert kéne neki adni (külföldön élek). Holnap fog jönni hozzánk a védőnő, azt mondták a kórházban hogy vele beszéljem majd meg a továbbiakat. De gondoltam hatha itt is tud vki vki okosat mondani :)
2023. okt. 24. 14:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Azt lehet tudni, hogy hízott-e vagy sem a kórházban (tehát volt-e a mostaninál kisebb súlya?)

Nálunk a negyedik nap még nem volt meg a 7 pelus, nem volt gond. Azért tudom, mert én is szétidegeskedtem magam, mire az orvoshoz mentünk egy hetesen, addigra biztos megvolt.

Nekem 40 perceket szopizott, arra azt mondták, hogy nem sok újszülöttnél és normális, hogy belealszik. (Nyelvfék felvágásban nem voltak biztosak, ezért ilyeneket kérdeztek végig).

Én biztos, ami tuti vennék babavizet, ha nagyon úgy érzed, hogy gáz van, egy kiskanálnyit egyszer tudsz neki adni, ha gáz van, de szerintem nincs nagyon meleg, kisebb eséllyel szárad ki, mint az én babám (akinek szintén nem kellett adni), a nyári 37-39 fokban.

2023. okt. 24. 16:43
 22/28 babyboom567 ***** válasza:
100%
Teljesen kizárt,hogy az normális lenne,hogy pénteken született és vasárnap pisilt először.És hogy erre a kórházban azt mondták,hogy rendben van.
2023. okt. 24. 17:42
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez tuti, hogy nem oke. En visszavinnem a korhazba. Igaz en Magyarorszagon elek, de az elso 3 napban strigulazni kellett, hogy az ujszulottem hanyszor pisilt es kakilt. Ha jol emlekszem, mar az elso nap is napi minimum 3x pisilnie kellett.
2023. okt. 26. 09:47
 24/28 babyboom567 ***** válasza:
100%
hogy van a baba?
2023. okt. 26. 10:16
 25/28 A kérdező kommentje:

Na sziasztok :) először is köszönöm mindenkinek a válaszokat :)

Utána az lett, hogy még aznap felhívtam a szülésznőt, és mondta, hogy a kórházból öt már tájékoztatták erről, hogy a Babóca csak naponta egyszer pisilt és hogy nem kakált még. A kórházban egyébként adtak már neki teát és egy kis tápszert is, utána sikerült pisilnie. Orvos is megvizsgálta, mielőtt hazajöttünk, és mondta h ő most nem lát rajta semmi olyat ami miatt bent kellene maradnia, ezért a szülésznővel kövessük nyomon a továbbiakban h mi történik. És az lett, hogy a következő naptól kezdve, nekem is beindult a tejem, és mintha kihúzták volna a dugót, kakilt egy hatalmasat és utána elkezdett teljesen normálisan pisilni, kakilni amennyit kell. Szóval aztán nem vt semmi baj vele :)

2023. nov. 3. 09:11
 26/28 A kérdező kommentje:
Ja és nem vt a súlyával semmi gond, a kórházban 200 grammot fogyott, a 3800bol, és 10 nappal születése után már nehezebb is volt mint a születési súlya.
2023. nov. 3. 09:14
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

No szuper.

A kis huncut babocak néha ránk tudják hozni a frászt 😃

Örülök,hogy semmi baj nincsen.

Boldog babazast kívánok 😉🙂

2023. nov. 3. 09:29
 28/28 A kérdező kommentje:
Hat ne tudd meg milyen ideges vtam 😩 azért nem jöttem fel ide se már, mert azt hittem megbolondulok 😂
2023. nov. 3. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!