Újszülöttnél (4 napos) kevés pisi és kaki?
Azt lehet tudni, hogy hízott-e vagy sem a kórházban (tehát volt-e a mostaninál kisebb súlya?)
Nálunk a negyedik nap még nem volt meg a 7 pelus, nem volt gond. Azért tudom, mert én is szétidegeskedtem magam, mire az orvoshoz mentünk egy hetesen, addigra biztos megvolt.
Nekem 40 perceket szopizott, arra azt mondták, hogy nem sok újszülöttnél és normális, hogy belealszik. (Nyelvfék felvágásban nem voltak biztosak, ezért ilyeneket kérdeztek végig).
Én biztos, ami tuti vennék babavizet, ha nagyon úgy érzed, hogy gáz van, egy kiskanálnyit egyszer tudsz neki adni, ha gáz van, de szerintem nincs nagyon meleg, kisebb eséllyel szárad ki, mint az én babám (akinek szintén nem kellett adni), a nyári 37-39 fokban.
Na sziasztok :) először is köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
Utána az lett, hogy még aznap felhívtam a szülésznőt, és mondta, hogy a kórházból öt már tájékoztatták erről, hogy a Babóca csak naponta egyszer pisilt és hogy nem kakált még. A kórházban egyébként adtak már neki teát és egy kis tápszert is, utána sikerült pisilnie. Orvos is megvizsgálta, mielőtt hazajöttünk, és mondta h ő most nem lát rajta semmi olyat ami miatt bent kellene maradnia, ezért a szülésznővel kövessük nyomon a továbbiakban h mi történik. És az lett, hogy a következő naptól kezdve, nekem is beindult a tejem, és mintha kihúzták volna a dugót, kakilt egy hatalmasat és utána elkezdett teljesen normálisan pisilni, kakilni amennyit kell. Szóval aztán nem vt semmi baj vele :)
No szuper.
A kis huncut babocak néha ránk tudják hozni a frászt 😃
Örülök,hogy semmi baj nincsen.
Boldog babazast kívánok 😉🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!