Hogy lehet elkerülni, hogy újszülött fiú baba pelenkalevételkor ne pisiljen össze mindent?
1
Kinyitod a pelenkàt, majd visszahajtod,
2
alákészíted azonnal az újat, amélkül, hogy kivennéd
3
A kivett meleg pelenkát az alhasára teszed ( nálunk mondig túl tele volt egyéb produktummal, úgyh nincs saját tapasztalat)
4
Egy tetrát tartasz mindig arra, hogy letakard neki.
Később csökken a reflex
Én kinyitom a pelenkát, visszahajtom és ráfújok a pocakjára vagy ha hideg a kezem akkor megfogom a hasát, erre általában pisil egyet.
Vagy már rutinos fiús anyukaként látom, hogy mikor fog pisilni (merevedik a kuki) és akkor gyorsan odatartok egy tetrapelust ha épp nincs a kezembe még a másik
Én a kis pelenkás valaga alá tettem az újat, és ahogy nyitottam ki, vártam egy kicsit ha nem pisilt attól mert kinyitottam és visszahajtottam akkor villám mozdulattal letéptem róla a használtat és már csak hajtani kellett fel az újat a pocakjára.
A kicsípés babafüggő. Az én fiamnak nem túl érzékeny a bőre, a fogzós kaki marja ki egyedül.
Van aki tetra pelenkát tesz rá, szerintem azért nem jó, mert egy pelenkázón, simán medencét csinál magának, és mi értelme letarkarni a fütyit hogy a háta ússzon a húgyban?
Kedves Kérdező!
Ezen minden anyuka átmegy, teljesen normális,el fog múlni.
de most komolyan, ki az a hülye, aki lepontozott? semmi olyat nem írtam, ami nem igaz.
erről szólnak a pelenkák, hogy elvezetik a pisit. kaki persze hogy kicsípheti. főleg mikor jön a foguk
Én egyetértek veled, nálunk pisi még nem csípte ki. Kiskorában folyamatosan pisis volt, pedig igen gyakran cseréltem és sose csípte ki.
Gondolom az érzékeny bőrű babáknál megeshet, de ezek a pelenkák konkrétan száraznak érződnek ha teli vannak. Volt szerencsém rosszul megfogni, és belenyúltam, nem "nedves".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!