Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Covidos anyukák újszülött...

Covidos anyukák újszülött babával?

Figyelt kérdés

Ma teszteltem pozitívat, a pici babám pedig egy hetes.

Pozitív dolgokat szeretnèk olvasni,mert nagyon kétségbe vagyok esve.

A picim anyatejes, nekem hőemelkedésem -lázam van, hasmenés, néha köhögök egy picit.

Jelenleg FFP2-es maszkban szoptatok. Az orvosunk szerint az anyatejben antitest van, ezért szopiznia kell minél gyakrabban.

Nagyon féltem a kicsikèmet.

2021. nov. 14. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Igyál nagyon sokat, neked is kell most a plusz folyadék, illetve tejtermelődéshez is.

Pihenj, amennyit tudsz, ha van lehetőséged délelőtt és délután menj ki friss levegőre.. szellőztess többször

Gyogyulast kivanok

2021. nov. 14. 18:36
 2/7 anonim ***** válasza:
40%
A babáknak általában nem lesz baja tőle, neked (felnöttnek) inkább, remélem be vagy oltva.
2021. nov. 14. 18:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szellőztes sokat. Igyál sok folyadékot. És pihenj amennyit csak tudsz.

Érdemes magad után fertőtleníteni.

2021. nov. 14. 18:53
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Én közvetlenül szülés után kaptam el (5 éve) egy nagyon durva hasmenéssel és erős hányással járó betegséget. A babámnak semmi baja nem volt, pedig 100%-ban anyatejes volt. Én óránként hánytam, embertelen volt. De a babának semmi baja nem lett!!! Nálatok sem lesz! Hidd el, erősebb, mint gondolod! Kitartás!
2021. nov. 14. 21:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, nem újszülött, hanem 7 hónapos volt a fiam, mikor covidos lettem, de nem kapta el tőlem (nekem 3 napig hőemelkedés, néha köhögés és enyhe hátfájás volt).
2021. nov. 15. 10:18
 6/7 anonim ***** válasza:
94%

Szopizzon annyit, amennyit tud, minden nyekkre tedd cicire, mert kelleni fog neki a folyadék és a tejedben lévő ellenanyag. A legtöbbet azzal teheted érte, ha sokat szoptatod. Igyál, egyél, pihenj sokat, nagyon drukkolok nektek!

(Igaz, 14 hónapos nagy baba már, de egy egyszeri lázzal-étvágytalansággal átvészelte, viszont nonstop szopizott. A tejem teljesen besárgult a rengeteg ellenanyagtól. Én ennek tulajdonítom, hogy ilyen könnyen átesett, mi, felnőttek jobban megszenvedtük.)

2021. nov. 15. 11:32
 7/7 A kérdező kommentje:

Szerencsére szépen szopizik, fejem is,hogy minél több legyen. Nekem is nagyon sárga.

Remélem minden rendben lesz nálunk is.

2021. nov. 15. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!