Covidos anyukák újszülött babával?
Ma teszteltem pozitívat, a pici babám pedig egy hetes.
Pozitív dolgokat szeretnèk olvasni,mert nagyon kétségbe vagyok esve.
A picim anyatejes, nekem hőemelkedésem -lázam van, hasmenés, néha köhögök egy picit.
Jelenleg FFP2-es maszkban szoptatok. Az orvosunk szerint az anyatejben antitest van, ezért szopiznia kell minél gyakrabban.
Nagyon féltem a kicsikèmet.
Igyál nagyon sokat, neked is kell most a plusz folyadék, illetve tejtermelődéshez is.
Pihenj, amennyit tudsz, ha van lehetőséged délelőtt és délután menj ki friss levegőre.. szellőztess többször
Gyogyulast kivanok
Szellőztes sokat. Igyál sok folyadékot. És pihenj amennyit csak tudsz.
Érdemes magad után fertőtleníteni.
Szopizzon annyit, amennyit tud, minden nyekkre tedd cicire, mert kelleni fog neki a folyadék és a tejedben lévő ellenanyag. A legtöbbet azzal teheted érte, ha sokat szoptatod. Igyál, egyél, pihenj sokat, nagyon drukkolok nektek!
(Igaz, 14 hónapos nagy baba már, de egy egyszeri lázzal-étvágytalansággal átvészelte, viszont nonstop szopizott. A tejem teljesen besárgult a rengeteg ellenanyagtól. Én ennek tulajdonítom, hogy ilyen könnyen átesett, mi, felnőttek jobban megszenvedtük.)
Szerencsére szépen szopizik, fejem is,hogy minél több legyen. Nekem is nagyon sárga.
Remélem minden rendben lesz nálunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!