Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Újszülöttnél (4 napos) kevés...

Újszülöttnél (4 napos) kevés pisi és kaki?

Figyelt kérdés
Pénteken született a kisfiam, szombaton kikakálta a mekóniumot, azóta viszont egyetlen egyszer volt egy picit kakis a pelus. Egyelőre nem indult be a tejem, csak előtejem van még, de szinte 1-2 óránként szopizik és nem tűnik éhesnek. Viszont pisilni is csak ritkán szokott, először vasárnap este pisilt, azóta is csak napi kétszer. Szerintetek mi lehet a baj? Bilirubin értéke jó volt még ma reggel is. Azt nem mondták a kórházban hogy tapszert kéne neki adni (külföldön élek). Holnap fog jönni hozzánk a védőnő, azt mondták a kórházban hogy vele beszéljem majd meg a továbbiakat. De gondoltam hatha itt is tud vki vki okosat mondani :)
2023. okt. 24. 14:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Én is arra lennék kíváncsi a kutacsa milyen?
2023. okt. 24. 14:59
 12/28 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem hívd fel a gyerekorvost és mondd el neki.

Szerintem ha baj lenne azt látnád másból is.

Én ilyen picinek nem tudtam figyelgetni se mennyit pisilt, mennyit kakilt.

De később volt hogy hetekig nem volt kaki és akkor már normális volt anyatejesnél.

2023. okt. 24. 15:01
 13/28 anonim ***** válasza:
12# Mibo
2023. okt. 24. 15:06
 14/28 anonim ***** válasza:
12# Miből? Csak elküldtem véletlen. Alszik sokat,nincs vizelet széklet. Pont ezek az egyik markáns tünetek, utána kutacs stb,bőrturgor.
2023. okt. 24. 15:07
 15/28 A kérdező kommentje:

Nem tudom milyen a kutacsa, nem vagyok orvos, de ma is megvizsgálták reggel, meg tegnap gyerekorvos is, ők azt mondták h minden rendben vele, és várni kell hogy hogy alakul a kakilása.

Mert milyennek kell lenni a kutacsának? Hol tudom azt megnézni?

2023. okt. 24. 15:08
 16/28 A kérdező kommentje:
A kiszáradás jelei ezek????
2023. okt. 24. 15:10
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
A kutacsa a puha folt a fejèn. Ha az be van esve, az a kiszàradàs jele. Ha beljebb van, mint a körülötte levő töbni fejbőr.
2023. okt. 24. 15:12
 18/28 anonim ***** válasza:
Mennyi ideig szopik egyszerre?
2023. okt. 24. 15:13
 19/28 A kérdező kommentje:

Attól függ, most pl szopott félórát az egyik cicire, utána aludt egy picit, kb félórát, majd utána a másik cicin vt még kb 20 percet. De szopás közben is el-elalszik.

Azt tudtam mi a kutacs, csak azt nem hogy mit kell rajta megnézni, de akkor mindjárt megnézem :)

2023. okt. 24. 15:17
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Aktìvan, szopik, izomerőt fejt ki, vagy csak nyammog? Ha el-elalszik közben, akkor nem biztos, hogy van ereje szopni. Kezdenèk fejni neki, ès kiskanàlbòl odaadni a szopi mellè.
2023. okt. 24. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!