Mitől lehet elszíneződött a vizelete a 8 napos fiamnak?
Figyelt kérdés
Vasárnap reggelre és ma reggelre is a pelusában volt 1-2 foltnyi részen pirosas-narancsos elszíneződés. Nekem úgy tűnik mintha nem is a vizelettől hanem valami felszíni sérüléstől lenne(de a bőrén nincs elváltozás) Ma volt kint a védőnő megnézte a pelust. Azt mondta ne aggódjunk szerinte nem vér...de akkor mégis micsoda ? Semmilyen vizsgálatra nem küldtek el,engem meg nagyon aggaszt,hogy egy 8 napos babának ilyen van. Valaki járt így ? Ha igen akkor mi volt a kiváltó ok ? Gondolkoztam,hogy esetleg én ettem valamit ami színezheti,de semmire sem jutottam. Amúgy csak szopizik. Előre is köszönöm a válaszokat !!!2014. okt. 14. 11:34
1/5 anonim válasza:
Szia! Nem sebesedett ki a mellbimbód? Nekünk az volt a gond 5-6 napos korában, hogy sebesedett, és ugyanígy narancsos-piros folt volt a pelenkán. a gyerekorvos mondta, hogy a kisebesedett cicitől is lehet, hogy lenyeli a váladékot. Anyetejjel kentem a cicit, és elmúlt a probléma.
2/5 anonim válasza:
Szia!Azóta nem ismétlődött meg?Lehetett esetleg valami kis széklet maradvány esetleg,csak nem vetted észre.
3/5 anonim válasza:
Szia! Egyszer en is nagyon megijedtem ugyanez miatt, azt hittem ver. Kicsit meg volt fazva, azt mondta az orvos, hogy ezert koncentralt a vizelete. Ne aggodj, de azert mutasd meg. Nekunk 1-2 nap mulva elmulott.
4/5 anonim válasza:
Nekünk volt ilyen már a kórházban, azt mondta ott a doktornő, hogy valami (nem akarok hülyeséget írni, hogy mi, de valami hormon rémlik) ürül a szervezetéből, azért van. Én is ijedten ezerrel rohantam utána a pelussal.
Aztán előfordult még nálunk kb. két alkalommal olyan 6-8 hónapos kora körül, egy nagyon pici rózsaszínes narancssárgás folt, de azt olvastam, hogy attól is lehet, ha éppen kevés folyadékot fogyasztott.
Aztán nem volt semmi utána, csak egy-egy alkalommal fordult elő.
5/5 A kérdező kommentje:
Ohh...Köszönöm a válaszokat ! Rögtön 2 lehetőség is van. Sebes cici és akár megfázás szerű dolog is ( mert apa beteg volt amikor a kórházból hazajöttünk ) bár más tünet nincs,remélem nem is lesz.
2014. okt. 14. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!