Jó -e, ha bevezetem a 4 hónapos babánál (később, még csak most lesz 3 hós) a 4 óránkénti evést?
Figyelt kérdés
Most 7, 10, 13, 16, 19.30 és 23.00 óra körül szopik a babám, erre állt be a kis szervezete. Olvastam több helyen, hogy 4 hónapos kora körül ajánlott a 4 óránkénti szopi. Ez hogy legyen? 7, 11, 15, 19-19.30 órakor (rugalmasan persze) + 23.00. De mikor kezdem majd a hozzátáplálást, hogyan lesz ebből reggeli-uzsi - ebéd - uzsi - vacsi kialakítva?? Ti hogyan csináljátok?2009. jan. 2. 18:12
1/2 anonim 

válasza:

ne állítsd át, és ne könyvből etesd, úgy adj neki ahogy eddig igény szerint ahogy beállt...ha van tejed akkor még nem kell más neki de akkor is olyan 5,5 hó körül kezheted, ha esetleg kevesebb tejcsi kezd gyümivel alma banán stb....(én már 4 hótól elkezdem)
2/2 anonim 

válasza:

ui előző vagyok...én előbb gyümivel tízórait váltottam ki, majd vacsit tejpéppel-szinte egy időben ezeket...aztán ebédet főzelékkel....de nekünk már fél éves korára működött...ha van kedved írj privátot ha van még kérésed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!