Később is elfogadja, ha bevezetem? Szerintetek?

Hát ha anyagilag bírod a bébiételeket, meg idővel bírod a külön főzőcskézést, akkor semmi gond.
Az én fiam is 18 hónapos, de ő már 8 hónapos korától nem eszi meg egyáltalán az üveges bébiételt, és semmilyen főzeléket. 1 éves korától azt eszi, amit mi, pedig akkor még csak 4 foga volt. 10 hónaposan jött ki neki az első, de fok nélkül is bevágott egy csomó rakott krumplit virslivel...
Ha nem próbálod ki, hogy mit enne meg azzal a 6 fogával, akkor nem is fogod megtudni. Meg az az igazság, hogy nem tanul meg rágni, nem fejlődnek a rágóizmai... Hát nem tudom, én hagynám már rágcsálni, az tuti...

Üvegeset én nagyon keveset adtam, biztonsági vésztartaléknak volt itthon, de sztem 8 hónapos kora után már meg se ette. Bő egy éves kora óta nem főzök külön a gyereknek, a miénket törtem neki össze villával. Nagyon sok zöldséglevest fogyasztunk, az is egészséges. mellé meg vmi laktatóbbat simán ehet már ennyi idősen.
De ha neked jó így sztem nem csinálsz vele rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!