Akinek nagy korkulonbseg volt a gyerkek közt ugyan úgy jött az anyai ösztön szülés után?
Figyelt kérdés
Az első babámat fiatalon szültem most 9ev elteltével jön a hugi. Teljes be vagyok parazva tőle 😅 félek h nem kelek fel hozzá éjszaka vagy hogy rosszul bufiztetem meg és ha alszik akkor vissza bukik vagy h rosszul fogom meg fogni. Teljes kétségbe vagyok 😅másnál is volt hasonló vagy csak én vagyok ennyire túl parás? 🙄2023. szept. 27. 14:58
1/8 anonim válasza:
Inkább most sokkal tudatosabb és ügyesebb leszel. Érettebb.
2/8 anonim válasza:
Nekem 8 év van a két gyerek között, semmi ilyentől nem féltem és nem is volt semmilyen problémám. Sőt, a tapasztalat rengeteget segített a második gyerekemnél.
3/8 anonim válasza:
8 év a gyerekeim kozott.
Igen,ösztönbol jött nekem minden.
Talán meg jobban is csináltam mint 23 évesen.
Sokkal nyugodtabb voltam,nem paraztam rá mindenre,nem rohantam orvoshoz minden hülyeség miatt(volt,hogy a lányommal szaladtam mert volt két kiütés a lábán 😅kiderult szúnyogcsípés volt.fiammal ilyenert már nem mentem volna)
4/8 anonim válasza:
A fiam 20 évesen szültem, nála egyből jött minden pár óra alvással tisztára nyaltam a házat császár után 2 héttel már kint toltam a babakocsit nagyon türlmes voltam. Aztán 31 évesen jött a lányom. Hát császár után 4 héttel még kivoltam készülve, az ösztöneim nem indultak be egyből. Amikir sírt nem keltem fel egyből sajnos sokkal fáradtabb vagyok. DE jobban visszarázódtam abba hogyan kell dajkálni pelenkázni.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat akkor csak felesleges aggódás részemről😅
2023. szept. 27. 18:05
6/8 anonim válasza:
11 év van közöttük. Automatikusan jött minden újra. :)
7/8 anonim válasza:
20 év van a középső és a kicsi között, sem a kicsinél sem 18 évesen a nagynál nem volt problémám, sőt most a légzésfigyelő nyugalmat adott.
8/8 anonim válasza:
15 éves a fiam, most jön a kistesó. Nagyon várom, de bennem is van egy kis félsz. Viszont eszembe jut, mennyit szerencsétlenkedtem 20 évesen, hogy elsírtam magam mikor leszáradt a köldökcsonk, mert hogy biztos fáj neki, és hogy annyira offon voltam a 2-3 órás etetésektől hogy a fix kiságyat is ringattam, elmosolyodok és úgy érzem, hogy most könnyebb lesz, a rutin meg az évek. Aztán lehet hogy benézem a dolgokat.😅 Ne izgulj, menni fog az 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!