Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak én érzem baromságnak,...

Csak én érzem baromságnak, hogy egy 1 év alatti gyereknek ekkora hűhót csapnak az karácsonyi ajándékkal?

Figyelt kérdés

Sztem egy picinek olyan mindegy... És amúgy is, a karácsony a szeretetről szól (illetve jézuskáról), nem arról, milyen zenélő műanyag izét kap a gyerek...

Alig várom, hogy együtt készülődjek az ünnepre a babával, de nem az, hogy mit vegyek neki....

2010. okt. 17. 12:23
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
20.01 esnek olyan igaza van, hogy akár itt be is fejeződhetne már ez a vitázás, mert ez szép lenne végszónak, és hát Mennyire igazat mondott!!! Szép karácsonyt mindenkinek, mind a szép ajándékot adó anyukáknak, és a papírzsepis, ajándékot nem adó anyukáknak is:)
2010. okt. 18. 08:08
 32/34 anonim ***** válasza:
Kérdezőtől kérdezném, hogy akkor végül is te most mit is tervezel adni a babádnak? És hogy zajlik majd nálatok a készülődés?Remélem lesz karácsony fátok, mert hát ha nálad az ajándékozás baromság, akkor nyilván a fára költeni több ezret az is az nem?Én annyira sajnálom szegény fákat, ezért műfánk van Minden évben.akkor most már nem lesz Szép a karácsonyunk?
2010. okt. 18. 08:12
 33/34 anonim ***** válasza:
azért sehol se írta a kérdező hogy nem vesz ajándékot.ha kicsit a mondatok mögé néznétek akkor látnátok,hogy itt arról van szó hogy kicsi babákat halmoznak el ajándékokkal ami szerintem is felesleges.Rosszul fogalmazott,nem baromság,hanem felesleges.És szerintem is az.most írjátok hogy á én csak keveset és olcsót veszek,aztán meg olvassa az ember,hogy én ezt 11 ezerért,én azt 14-ért.kicsit átesünk a ló túloldalára.az nem baj ha az ember megengedheti magának tegye,de akkor utána és előtte meg nem arról beszélünk hogy hol lehetne spórolni,meg melyik a legolcsóbb tápszer,pelus.az én egyévesem is kapott ajándékot karácsonyra,1 ajándékot,és nagyon boldogok voltunk igy is.
2010. okt. 18. 09:07
 34/34 A kérdező kommentje:

Látom, nem úgy sült el a kérdésem, ahogy akartam.

Persze, van nálunk karácsonyfa, eddig is volt, ezentúl meg még biztosabb, hogy lesz.

Én sem nyomok a gyerekem kezébe zsepiszacskót, csak tudom, hogy a zenélő simba tévé kevesebb ideig volt érdekes, mint a saját zoknikája, amit lehúzhat a lábáról.

És a máanyag izét azért írtam, mert sajnos azt látom, hogy a babám unokatesói csak olyanokat kaptak ajándékba a nagyszülőktől.

Mi mindig az ésszerűség határain belül ajándékozunk. Ha van valami, amivel a másikanak örömet okozok, nem várok vele hónapokat, hogy átadjam neki, hanem akkor megkapja, amikor szeretnénk.

Karácsonya majd készítünk ajándékokat. Sütit sütünk, becsomagoljuk, karácsonyfa díszt készítünk, stb...

Elnézést kérek attól, akit megbántottam.

2010. okt. 18. 10:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!