Csak én érzem baromságnak, hogy egy 1 év alatti gyereknek ekkora hűhót csapnak az karácsonyi ajándékkal?
Sztem egy picinek olyan mindegy... És amúgy is, a karácsony a szeretetről szól (illetve jézuskáról), nem arról, milyen zenélő műanyag izét kap a gyerek...
Alig várom, hogy együtt készülődjek az ünnepre a babával, de nem az, hogy mit vegyek neki....
Látom, nem úgy sült el a kérdésem, ahogy akartam.
Persze, van nálunk karácsonyfa, eddig is volt, ezentúl meg még biztosabb, hogy lesz.
Én sem nyomok a gyerekem kezébe zsepiszacskót, csak tudom, hogy a zenélő simba tévé kevesebb ideig volt érdekes, mint a saját zoknikája, amit lehúzhat a lábáról.
És a máanyag izét azért írtam, mert sajnos azt látom, hogy a babám unokatesói csak olyanokat kaptak ajándékba a nagyszülőktől.
Mi mindig az ésszerűség határain belül ajándékozunk. Ha van valami, amivel a másikanak örömet okozok, nem várok vele hónapokat, hogy átadjam neki, hanem akkor megkapja, amikor szeretnénk.
Karácsonya majd készítünk ajándékokat. Sütit sütünk, becsomagoljuk, karácsonyfa díszt készítünk, stb...
Elnézést kérek attól, akit megbántottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!