Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak én érzem baromságnak,...

Csak én érzem baromságnak, hogy egy 1 év alatti gyereknek ekkora hűhót csapnak az karácsonyi ajándékkal?

Figyelt kérdés

Sztem egy picinek olyan mindegy... És amúgy is, a karácsony a szeretetről szól (illetve jézuskáról), nem arról, milyen zenélő műanyag izét kap a gyerek...

Alig várom, hogy együtt készülődjek az ünnepre a babával, de nem az, hogy mit vegyek neki....

2010. okt. 17. 12:23
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem viszont semmi közöd hozzá, hogy ki milyen hűhót csap. Mindenki olyat, amilyet akar. És igenis meg kell tisztelni a babát is ajándékkal. Ha nem most, majd később játszik vele, felveszi, megeszi, stb.
2010. okt. 17. 12:59
 12/34 anonim ***** válasza:
69%

én inkább szeretem a babám, minthogy tisztelném.

Akinek futja rá és fontosnak tartja, vegyen neki egy halom ajándékot.

2010. okt. 17. 13:03
 13/34 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező, amit te baromságnak érzel, az másnak IGenis fontos.igenis a pici baba is egy ugyanolyan értékű családtag, nem tudom mit szólnál, ha a nagymamától pl. a két-hároméves gyerek kapna ajándékot, az egyévesed pedig csak Nézne mint rozi a moziban, mert őróla úgy gondolkodnának, hogy ő nem kap semmi, mert ugysem értékeli,nem örülne neKi.de honnan tudod te, hogy mit gondol a pici egyéves babád.nem tudhatod, nem látsz bele, hisz még beszélni sem tud.Szerintem ez a hozzáállás inkább arról szól, hogy spórolni akarsz az ő ajándékán, minek hisz ugysem örül nene neki szerinted.

Nem tudom neked hogy esne,ha nem kapnál semmit.Én ezt annak tartom, hogy megkülömbözteted őt, és ez nem helyes.Olyan ez mint mikor a karácsonyi vacsoráról lehagyják a pici babát, mert ő ugysem tud enni felnőtt eknek való ételt:ez nem helyes hozzáálás.Igenis a babaának is jár az ajándék, vagy különben akkor senkinek ne vegyetek semmit.Én ezt így gondolom:nincs igazam?A ki máshogy gondolja, az a pénz oldalát is figyelembne veszi.

2010. okt. 17. 13:08
 14/34 anonim ***** válasza:
68%
Bocsika, de aki ajándékot vesz a babájának aZ már nem is szereti?Megtisztelem az ajándékkal mert nagyon szeretem, édesanyámékat is szeretem ezért meGTisztelem őket ajándékkal.bocsi, de ne forgasd már ki a szavaim. köszike
2010. okt. 17. 13:09
 15/34 anonim ***** válasza:
68%

Miért a Jézuskát érti a gyerek? A picinek valóban tök mindegy, ha nem ünnepled egyáltalán, szerintem ő attól sem fakad sírva. És a babának a karácsonyi készülődés is tök mindegy. Úgyhogy ezzel az érveléssel ennek sincs sok értelme.

Ha nincs pénzed vagy nem akarsz erre pénzt szánni, senki nem kötelez erre, vagy valóban adj neki egy csomagolópapírt, ő boldog lesz attól is. De nem kell megszólni azokat, akik az ajándékozásra is hangsúlyt fektetnek és gyűjtögetnek és nézegetik mi lenne a legmegfelelőbb a gyereknek. Mert sok anyának nem ennyi a karácsonyi ajándékozás, adok a gyereknek egy olyan zenélő kis műanyag izét, hogy le tudjuk ezt is. Jobb, ha nem adsz neki semmit, mert ezt is szívből kell, nem kötelező jelleggel.

2010. okt. 17. 13:13
 16/34 anonim ***** válasza:
51%
UTSÓ szívemhez szóltál!
2010. okt. 17. 13:15
 17/34 anonim ***** válasza:
Hát én meg ezt a hűhót tartom baromságnak, hogy anyukák képesek ezen összeveszni. Miért veszi mindenki személyes sértésnek a másik válaszát? Mindenesetre a kérdező szerintem kapott választ a kérdésére.
2010. okt. 17. 13:18
 18/34 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem meg egy 9 hónapos vagy egy egy éves nagyonis tud örűlni ha kap valamit. Az Én lányom most volt egy éves és a szülinapján ide-oda rohangált a kapott játékok között. Azt sem tudta melyiket nézze/próbálja ki elöszőr. Láttni a szemében ezt az örömöt, csillogást! Ezért nekem megérte a sok hűhót.
2010. okt. 17. 13:49
 19/34 anonim ***** válasza:
Én alig vártam az első karácsonyt a babámmal, mikor végre az én gyerekemnek vehetek valamit, 5 hónapos volt, de életem legszebb karácsonya lett, azelőtt nem szerettem,mert anyukámatkorán elvesztettük.És nagyon sikerült eltalálni az ajándékot, a mai napig imádja. Aznap tanult meg önfeledten kacagni.
2010. okt. 17. 13:53
 20/34 anonim ***** válasza:
Fa volt az 1-2 karácsonyán,de ajándék nem,mert egy ilyen kicsi gyereknek sztem a legnagyobb ajándék a mai világ,ha a szülei együtt vannak,rendesen kap enni és van 1 meleg otthona.Most lehet,hogy veszünk vmi apróságot.
2010. okt. 17. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!