Ki szerintetek az "ősanya"? Milyen anyukákra használjátok ezt a kifejezést?
10-es, de miért ősanya az, aki pl. igyekszik szoptatni, amíg tud? Vagy mittudomén, nem ad mobilt és tabletet a 2 éves kezébe?
A logikát nem látom abban, miért számítanak ezek a dolgok olyan "rossznak", hogy ezért ősanyázni kelljen valakit. Mondjuk szimplán, mert szoptatni akar. Ez abszurd.
Én hordozok, egyedül a mamával nézhet képernyőt, soha nem hagytam sírni, válaszkészen nevelem.
Ezt elmondom ha kérdezik és soha de soha nem mondta rám, senki, hogy ősanya. Pláne nem degradálóan.
Az ősanya (szerintem) ez a habzó szájú mami, aki akár fórumokon, akár élőben face-to face is képes előadni magát: arcodba nyomja, hogy ő természetesen szült és ugye ha császáros voltál lesajnál-ha szoptat ő nagyon "szoptat" és lesajnál ha neked nem jött össze, mert ugye a tápszer méreg. Ő nagyon kötődve nevel, tolja is az arcodba rendesen. Hiába hordozol mondjuk te is ő jobban csinálja persze. Ha véletlen jól alszik a gyermeke az full az ő érdeme.
Személyisége annyi, hogy ő most "Pistike anyukàja" és ebben kiteljesedik, bárki mást lesajnál, aki nem így éli meg.
2-es válaszoló, kb sírva röhögtem, azon amit írtál. Ez baromi jó :D
"Pogány boszi" és tényleg, ezek a bőruhás/kendős vászonzsákos alter mamik jutottak eszembe.
2-es jól összefoglalta, plusz még:
-a ruha csak himalájai kecskék szőréből szőtt, vagy lenvászon, de semmiképp se bolti
-semmilyen bolti élelmiszer, és aki nem vállalja ezt be, az minek szült egyáltalán
-mindenben méreg van, még a filteres teában is, naná hogy az ő gyereke olyat nem kaphat, minden házi, vagy organikus ökofarmról származik, közös jellemzőjük hogy rondák
-kizárólag kendőben hordja, nyilvánosan szoptatja 4 éves koráig
-mindig az ő gyerekeik azok, akiknek sose jó a menzás kaja, és bizarrnál bizarrabb ételeket visznek naponta, még a nasi is valami organikus trutymó
-bármit állsz neki mondani, közbevág hogy "ők ezt nem így csinálják", majd nagy levegő és egy órás előadásban kifejtik hogy hogyan is, természetesen jobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!