Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mást is mászókának használ a...

Mást is mászókának használ a gyereke?

Figyelt kérdés

15 hónapos kislányom amióta helyet tud változtatni, mászókának néz. Néha már egyszerűen nem bírom elviselni, hogy bárhova ülök, állok, csimpaszkodik a lábamba, nyúzza le a bőrt, tapos le, hogy feltudjon mászni a kanapéra, húzza a hajamat, tépi le a ruhámat, ahogy csimpaszkodik, stb.

Ma kifejezetten hisztis vagyok (fogzik, ha valamire nemet mondok ordít két napja, 4 óta fent vagyunk, kimerültem). Alapvetően tudom ezt kezelni, nem borulok ki rajta, csak kíváncsi lennék másnál is így van-e ez, vagy az én kislányom csak ilyen kis csimpánz.

2023. szept. 13. 11:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én gyerekem ilyet nem csinál.o siman felmászik egyedül mindenhova,16 hónapos.

Mostanában viszont ő is hisztis,(neki is jönnek a hátsó fogak,de már vagy két hete,nem bírnak áttörni neki)

2023. szept. 13. 11:07
 2/11 anonim ***** válasza:
Ohh, az enyém is ilyen😃 én mindig próbálok arra gondolni hogy fingja sincs hogy nekem ez fáj, és még fel se tudja fogni hogy mit csinál, az empátiáról nem is beszélve, szóval csak mondom neki hogy finoman, meg hogy áu, aztán majd megtanulja. A kelések mostanában nekem is nehezek, sok kávé, meg mindennap próbálok saját magamnak örömöt okozni és így kilendülök az ilyen rossz időszakokból! Kitartást neked!
2023. szept. 13. 11:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém is ilyen, 19 hónapos, folyton jön, mászik, ha leülök akkor azonnal mászik rám és ahogy figurázik, össze-vissza rángat, húzza a hajam, beletapos a gyomromba, belekönyököl a mellembe, szájbarúg, pattog rajtam, kiveri a kezemből amit fogok, rámönti a kávémat. Sokszor eleve úgy ülök le, hogy a kezemet / lábamat felteszem oldalra hogy ne tudjon rámakaszkodni a gyerek. Rohadt idegesítő amúgy, de szerintem egyrészt normális, másrészt ők nem tudják még hogy mennyire idegesítőek :D
2023. szept. 13. 11:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én ma szaltógép voltam :D

Előtte lovacska

Vannak azok a gumi állatok, amire ráül és ugrál. Na az is.

Meg párna.

Meg babataxi.

Kisszék 😆

2023. szept. 13. 11:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
3 éves lányom mai napig szívesebben áll a lábamon, mint a földön... pedig ő már érti, ha azt mondom, hogy fáj. Csak szeret a közelemben lenni, szeret hozzámérni. Talán mostanában már sikerült megértetni vele, hogy ne csinálja.
2023. szept. 13. 12:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A 8 honaposom is ezt csinalja… akkor meg nem varom, hogy abbahagyja. 😂
2023. szept. 13. 13:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Normális :-) Mondjuk én igyekszem tiltani, elterelni, hogy másképp érje el a célját. Pl. kérjen segítséget.
2023. szept. 13. 13:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Uhh, az enyém is 15 hónapos és ugyanezt csinálja. Ráadásul 9 hónapos terhes vagyok, és folyton a hasamat találja meg természetesen. Volt már olyan, hogy felültem az étkezőasztalra, hogy ne érjen el, amíg megnyugszom, mert a világból ki tudok ettől rohanni.
2023. szept. 13. 14:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Persze 10 hónapos, de ezt csinálja. Néha még harap is egyet. Ez ilyen.
2023. szept. 13. 16:47
 10/11 A kérdező kommentje:
Megnyugtató, hogy ezekszerint nem csak nálunk valami kattanás ez... Igazából jókat vigyorogtam a válaszokon, pedig élőben a legkevésbé sem vicces. :)
2023. szept. 13. 22:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!