Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor fog véget érni ez az...

Mikor fog véget érni ez az őrület?

Figyelt kérdés
6 hetes most a kisfiú. Éjszaka fent van, nappal alszik. Fáradtak vagyunk. Egész este megy az evés-alvás-tisztába tevés ördögi köre.
2023. szept. 9. 22:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Újszülött..eltart egy darabig mire nem lesztek fáradtak..este mindig legyen sötét és félhomály,hogy megszokja mikor kell aludni
2023. szept. 9. 23:02
 2/17 anonim ***** válasza:
70%

Már csak 17 év, 10 hónap és 2 hét.

Bocs, de mire szamítottatok, mikor gyereket vállaltatok?!

2023. szept. 9. 23:21
 3/17 anonim ***** válasza:
55%
Mire számítottatok? :D
2023. szept. 9. 23:26
 4/17 anonim ***** válasza:
86%
Ez ilyen enyém 2 éves még mindig vacak alvó.6 hetes növekedésibugrásnál sokat cicizik,aztán ott a 3 hónapos ugrás,utána fogzás. El fog ez még tartani egy darabig.
2023. szept. 9. 23:27
 5/17 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk kB 3 hónapos korában állt be az éjszakai alvásra.

Tudom, hogy borzasztó nehéz, de hamarosan jobb lesz. Próbálj nappal aludni te is, illetve mi a párommal meg tudtuk oldani, hogy 22-01-ig ő ügyelt vele, addig pihentem, utána én (ő ment dolgozni, úgyhogy pihenni is kellett)

2023. szept. 9. 23:29
 6/17 anonim ***** válasza:
69%
Most jon a neheze, mire szamitottal, laposlabdara ?
2023. szept. 10. 01:35
 7/17 anonim ***** válasza:
90%

6 hónaposak vagyunk még mindig tart...

Ami nekünk segített hogy:

- Este nem tettük tisztába csak ha kaki volt különben nem nyúltunk hozzá.

- Sötétben voltunk és fehérzajt kapcsoltunk be.

- Megtanultam kézben eldajkálni (5-10 perc alatt elalszik már ha dajkálom ha álmos eleinke órákig kellett).

- Fekve etettem egy babafészekben az ágyunkban (mostmár a kiságyában van a fészkében).

- Vettünk egy adamo babahintát amit a konyhába feltettünk a gyerek 4kor kell ilyenkor megetetem pelusozok átöltöztetem beleteszem a hintába és főzök. Így délután nincs sok dolgom és tudok kicsit aludni vele én is.

-Hétvégén az apja éjszakázik vele és van vele nagyrészt így én minden szombaton este 8-9 től (akkor alszik be elsőnek) délig alhatok zavartalanul én meg hétközben vagyok a gyerekkel így.

- 6 hónapos a fiam 6 kor fürdetünk egy 45 percig tart mert pacsál játszik elfárad, napközben sokat teszem hasra. Így elfárad könnyebben elalszik.

Ha alszik a gyerek használd ki és te is aludj.

2023. szept. 10. 04:22
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
3 honapos kor korul kialakul a cirkadian ritmusa a babaknak, es at fog allni ejszakai alvasra. A 6 hetes meg nagyon picike, ne varj semmit, meg jodarabig nagy lesz a kaosz. De az oruletnek nem lesz vege attol, hogy nagyobb lesz, csak mashogy lesz nehez. Ugyhogy szedd ossze magad.
2023. szept. 10. 06:52
 9/17 anonim ***** válasza:
71%
Bocsi 5-os, veletlenul lepontoztalak, nem akartam. ☹️
2023. szept. 10. 06:53
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Mikor fog véget érni? :DD

Kb. 20,5 év múlva, anyukám.

2023. szept. 10. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!