Mikor fog véget érni ez az őrület?
Már csak 17 év, 10 hónap és 2 hét.
Bocs, de mire szamítottatok, mikor gyereket vállaltatok?!
Nálunk kB 3 hónapos korában állt be az éjszakai alvásra.
Tudom, hogy borzasztó nehéz, de hamarosan jobb lesz. Próbálj nappal aludni te is, illetve mi a párommal meg tudtuk oldani, hogy 22-01-ig ő ügyelt vele, addig pihentem, utána én (ő ment dolgozni, úgyhogy pihenni is kellett)
6 hónaposak vagyunk még mindig tart...
Ami nekünk segített hogy:
- Este nem tettük tisztába csak ha kaki volt különben nem nyúltunk hozzá.
- Sötétben voltunk és fehérzajt kapcsoltunk be.
- Megtanultam kézben eldajkálni (5-10 perc alatt elalszik már ha dajkálom ha álmos eleinke órákig kellett).
- Fekve etettem egy babafészekben az ágyunkban (mostmár a kiságyában van a fészkében).
- Vettünk egy adamo babahintát amit a konyhába feltettünk a gyerek 4kor kell ilyenkor megetetem pelusozok átöltöztetem beleteszem a hintába és főzök. Így délután nincs sok dolgom és tudok kicsit aludni vele én is.
-Hétvégén az apja éjszakázik vele és van vele nagyrészt így én minden szombaton este 8-9 től (akkor alszik be elsőnek) délig alhatok zavartalanul én meg hétközben vagyok a gyerekkel így.
- 6 hónapos a fiam 6 kor fürdetünk egy 45 percig tart mert pacsál játszik elfárad, napközben sokat teszem hasra. Így elfárad könnyebben elalszik.
Ha alszik a gyerek használd ki és te is aludj.
Mikor fog véget érni? :DD
Kb. 20,5 év múlva, anyukám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!