Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hasfájós babák anyukái!...

Hasfájós babák anyukái! Meddig tartott nálatok az őrület?

Figyelt kérdés
Konkrétan arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire volt hasfájós, és hány hónapos koráig tartott? Az én kisfiam annyira hasfájós, hogy szó szerint nem használ neki semmi. Se cseppek, se teák, se torna, se ha-s tápszer, se orvos,... (sorolhatnám napestig!). Csak sírt egész nap, és láthatóan szenvedett. Viszont most egyik napról a másikra egy angyal lett.(15 hetesen) Lehet, hogy vége a szenvedésnek?
2012. dec. 2. 14:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Pont 3 hónapos korában múlt el, és neki sem használt semmi, csak ha ringattam akkor aludt.
2012. dec. 2. 15:33
 2/4 nihilistahedonista ***** válasza:

Nekünk 2 hónapos és talán egy hetes volt.

Rettenet durva volt a hasfájása. Csak a fizikai dolgok hatottak, azaz a Tigris a fán tartás, amitől jó eséllyel leszakad az amúgyis gyermekágyas kiszipolyozott anyuka :D

A bebábozódás is segített, úgy nyugodott csak le, ha egy pokrócba jó szorosan bekötöttem mint egy pólyába, illetve a hasmasszázs napraforgó olajjal.

Reméljük vége a szenvedéseiteknek, ezentúl azért még megéri - nálam legalábbis így volt a gyakorlatban - figyelni arra amit megeszel anyukaként. Csak szépen lassan terhelni. (Feltéve, hogy hiszel a tejben kiválasztódásban, és tapasztaltad a hátrányát.)

2012. dec. 2. 16:53
 3/4 anonim ***** válasza:

4,5 hós koráig tartott a koraszülött kisfiamnak.

Egész nap ordított,a 24-ből 22 és talán 2 órát ha aludt...

Életünk egyik legnehezebb és legborzalmasabb időszaka volt.

Semmi nem használt(ezt szó szerint értsd),csak az idő...

2012. dec. 2. 18:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én fiamnak is nagyon dúrva volt a hasfájása. Konkrétan NEM aludt. Már mki kivolt... Szegénykém nappal egyáltalán nem aludt 1 percet sem 5-7 hetes koráig, éjszaka pedig szakaszokban, de össszesen kb 4 órát. Nagyon rossz időszak volt, majd utána nagyjából bírt aludni, de még mindig sokat szenvedett, majd 10 hetesen egyik napról a másikra megszűnt a hasfájás. És azóta sem fáj neki, már 3 és fél hónapos.
2012. dec. 2. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!