Mi ez az új őrület a Vigantol adásával kapcsolatban? Lehet, hogy csak nálunk kezdték el?
Két héten belül két védőnő/doktornő is minden kapcsolódó kérdés, beszélgetés nélkül megkérdezte, hogy hogy adom a vigantolt a babámnak. 2 hónapos státuszon már kijöttünk, csak receptet hozott ki a védőnő (aki nem a mi védőnőnk) és csak úgy rákérdezett, hogy kanállal adom e, vagy a szájába. Majd az ortopédián is megkérdezte a doktornő, miután elmondta, hogy minden rendben. Mondtam, hogy miután korább megtudtam, már próbálom a szájába csöppenteni egyből, de addig kanálban lefejt tejjel adtam.
Eddig ez miért nem volt kérdés. A 3 éves fiamnál senkit nem érdekelt, hogy hogy adom. Most meg hirtelen mindenhol ezt a felvilágosítást kapom. Valami betegség miatt elvárás lett, hogy mindenkit tájékoztassanak, hogy csöppenteni kell a szájba? Ti nem tapasztaltatok hasonlót?
Én kanállal adtam anno a fiamnak, és most is kanállal adom a kislányomnak. Annyit kell tudni róla, hogy fém kanállal nem szabad, és oda kell figyelni, mert ez egy olajos készítmény, és ha belecseppented a kanálban lévő tejbe/tápszerbe, bármilyen folyadékba, akkor ez a csepp szépen "kivándorol" a kanál szélére, így meg van az esélye, hogy nem jut be a baba, kisgyermek szervezetébe. Én mindig lenyalatom a 9 hós lányommal a kanalat, hogy tutira menjek! :)
Semmilyen betegségről a Vigantol beadásával kapcsolatban nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!