Mi ez az új őrület a Vigantol adásával kapcsolatban? Lehet, hogy csak nálunk kezdték el?
Két héten belül két védőnő/doktornő is minden kapcsolódó kérdés, beszélgetés nélkül megkérdezte, hogy hogy adom a vigantolt a babámnak. 2 hónapos státuszon már kijöttünk, csak receptet hozott ki a védőnő (aki nem a mi védőnőnk) és csak úgy rákérdezett, hogy kanállal adom e, vagy a szájába. Majd az ortopédián is megkérdezte a doktornő, miután elmondta, hogy minden rendben. Mondtam, hogy miután korább megtudtam, már próbálom a szájába csöppenteni egyből, de addig kanálban lefejt tejjel adtam.
Eddig ez miért nem volt kérdés. A 3 éves fiamnál senkit nem érdekelt, hogy hogy adom. Most meg hirtelen mindenhol ezt a felvilágosítást kapom. Valami betegség miatt elvárás lett, hogy mindenkit tájékoztassanak, hogy csöppenteni kell a szájba? Ti nem tapasztaltatok hasonlót?
Mindkét kedves utolsónak van igazság a szavaiban! :))
A nagytudású WHO őfőméltósága szerint új kutatások bizonyítják, hogy még ennél is sokkal több D-vitamint kellene fogyasztanunk, mint eddig. És nem csak a gyerekeknek, hanem nekünk, felnőtteknek is. Nézzetek utána, már linkeltem én is ezzel kapcsolatban korábban. Mindenesetre a mi orvosunk pl azt mondta, hogy én is szedjem a Vigantolt nyugodtan, ő is szed D-vitamint, nem is keveset, szükség van rá.
Na közben találtam két linket is.
Aztán hogy kinek van igaza... holnap lehet, hogy ismét mást ajánlanak... döntse el mindenki maga, neki hogy jó...
19es vagyok ,18asnak válaszoltam aki szerintem nem azonos a20assal ,ezért nemi s értem mit akar ezzel.
Lehet nem kapott elég vitamint gyermekkorában :)
Szóval Én egy percig sem vitattam hogy Magyarországon nincs elég napfény, és ma 6 órát voltam a városban a gyermekemmel ,csak jól fel kell öltözni ,csípős hideg volt de nagyon szép napsütés.
Én azt nem tartom logikusnak hogy az angolok nem ismerik a vigantolt-ez ám az érv = ja van is nekik cserébe angol kórjuk
Itt meg magyar kór, az emberek nem tudnak szöveg értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!