Szülés után egy hónappal újra teherbe eshetek? Még nem jött meg a menzeszem és anyatejes a babám.
Ha nem védekeztek akkor igen.
Tudod először peteérésed van, aztán jön meg a mensi.
Szóval simán lehet!
Az orvosodról meg annyit h 2 hétig vereztem majd 3 nap szünet aztán megint.....
Tehát szerinte 15 nappal szüles után akár szexelhettem volna. (mert hát honnan is tudtam volna h nem elmúlt csak szünetet tart a gyermekágyi folyás)
Nem, nem szabad a szex a 6 het gyermekagy alatt. A meheden egy tenyernyi seb van (mehlepeny helye) annak kell ido, mire begyogyul.
Fertozesveszelyes.
Nyilvan mindenki maga dolga, mit csinal a testevel, de felelotlenseg. Az meg duplan az, hogy vedekezni sincs eszetek.
Igazából azt mondta hogy szabad a szex, nem azt hogy védekezés nélkül.
Azért az is profi védőnő lehet aki ilyet mond... És ilyenek adnak tanácsot.
Egyébként én azért megvártam azt a 6 hetet amíg újra belevágunk. Annyit vártunk, már nem került semmibe az a pár hét.
A 6 hetes kontrollra nem is kell menned?
A szoptatás nem számít, kb semmit se véd. Még nem jött meg a menzeszed? Nem tudhatod, hogy épp mikor jönne meg, ha pont előtte teherbe esel. Hagyd regenerálódni a szervezeted és inkább védekezz.
Én arra lennék kíváncsi,hogy négy hét után ki akarja,hogy ott lent kotorjanak neki?,
Én a hat hetes kontrollra úgy mentem,hogy iszonyatos érzésem volt,hogy újra turkálni fognak bennem,amikor csak nemreg tuszkoltam ki egy babát onnan,és szetrepedtem összevissza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!