Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés után egy hónappal újra...

Szülés után egy hónappal újra teherbe eshetek? Még nem jött meg a menzeszem és anyatejes a babám.

Figyelt kérdés
Az orvos azt mondta amint elmúlik a verzesem szabad a szex mielőtt még valaki letámadna.
2023. aug. 31. 15:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

10-es, gondolom azok, akiknek nagyjabol siman ment a szulesuk, passz.

Nekem szornyu volt, gatmetszes, repedes, 1,5 oras varras, minden volt.

Szexre nem gondoltam, a tulelesert kuzdottem, olyan fajdalmaim voltak az elso 6 hetben.

2023. aug. 31. 20:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
11, nekem is volt metszés is és repedés is, ennek ellenére 4 hét után simán ment volna a nemi élet, csak mindketten megakartuk várni az orvost hogy jóváhagyja e. Mindenki más ütemben regenerálódik.🤷🏼‍♀️
2023. aug. 31. 20:50
 13/14 anonim ***** válasza:

10 vagyok,nekem is pikk pakk szulesem volt,gyorsan ment az egész,annyi,hogy repedtem,de semmi traumat nem éltem át.

Mégsem tudtam elképzelni,hogy meg hat hét sem telik el és én máris szexeljek.

Persze mindenki más,megértem,de legalább a kérdezőnek lehetett volna esze,hogy védekezik

2023. szept. 1. 06:29
 14/14 anonim ***** válasza:

#10 Valószínűleg a hormonvihar miatt, de nekem 2 hét után berobbant a libidóm. De valami elementáris erővel. Szó szerint a perceket számoltam vissza, hogy mikor lehet már rendesen szexelni. Életem leghosszabb 4 hete volt. (Addig megoldottuk egyéb módon, de az azért nem volt az igazi)

Kérdező: igen, lehetsz terhes. Amíg nem szeretnétek újabb babát, addig védekezzetek.

2023. szept. 1. 18:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!