Szülés után egy hónappal újra teherbe eshetek? Még nem jött meg a menzeszem és anyatejes a babám.
10-es, gondolom azok, akiknek nagyjabol siman ment a szulesuk, passz.
Nekem szornyu volt, gatmetszes, repedes, 1,5 oras varras, minden volt.
Szexre nem gondoltam, a tulelesert kuzdottem, olyan fajdalmaim voltak az elso 6 hetben.
10 vagyok,nekem is pikk pakk szulesem volt,gyorsan ment az egész,annyi,hogy repedtem,de semmi traumat nem éltem át.
Mégsem tudtam elképzelni,hogy meg hat hét sem telik el és én máris szexeljek.
Persze mindenki más,megértem,de legalább a kérdezőnek lehetett volna esze,hogy védekezik
#10 Valószínűleg a hormonvihar miatt, de nekem 2 hét után berobbant a libidóm. De valami elementáris erővel. Szó szerint a perceket számoltam vissza, hogy mikor lehet már rendesen szexelni. Életem leghosszabb 4 hete volt. (Addig megoldottuk egyéb módon, de az azért nem volt az igazi)
Kérdező: igen, lehetsz terhes. Amíg nem szeretnétek újabb babát, addig védekezzetek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!