Szerintetek tényleg rosszul végezném az anyai feladataimat? Kissé elbizonytalanodtam.
Abban is igazad van,hogy attól,hogy elviszi ide oda még nem lesz többet foglalkozva a gyerekkel,Ha mi lent sétálunk,sok kismami beszélget a gyerek meg csak van magának,max akkor szalad utána ha túl messzire ment.
Na hát ezért megéri naponta levinni.
Szerintem nincs nálad semmi gond! Ha a babád boldog és kiegyensúlyozott, akkor nem kell rosszul érezned magad! A magad megnyugtatására maximum vidd el kicsit többet sétálni, üljetek be barátnővel egy kávéra ebédre valahova neked is jót tesz, és óhatatlan hogy a kicsivel foglalkozzatok:)
Amúgy megértelek, az én fiam 10 hónapos és heti 3szor 2-3 órát én is dolgozok. Nem feltétlen a megélhetés miatt, de családi vállalkozás van alkalmazottakkal, és ha nem néz az ember rájuk előbb-utóbb összeomlik az a vár, amit hosszú évek alatt felépítettünk és biztosítja a megélhetésünket. Az pedig senkinek nem lenne jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!