Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a kialvatlanság betegségeke...

Ha a kialvatlanság betegségekek, problémákat okoz, miért vállalnak több gyereket is az emberek, miért akarják újrakezdeni az éjszakázást?

Figyelt kérdés

Interneten olvastam már egy jó néhányszor a nem alvás okozta eü-i problémákról, pl. stressz okozta betegségek, depresszió, remegés, hangulatingadozás, de érdekes, hogy akit nagyon megviseli a kialvatlanság, annak ellenére is vállal 2., vagy akár 3. gyereket is.

Mindenkit nagyon megvisel, vagy embere válogatja?

2023. aug. 8. 15:46
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
59%

Meg8nt te egy újabb "interneten olvastam" kérdéssel.

Sajnálom, hogy ennyire nincs életed.

A provokáció meg megint nem sikerült.

Ja, érdekes, hogy te mindig csak rossz dolgokról olvasol.🤣

2023. aug. 8. 16:28
 12/42 anonim ***** válasza:
100%

1 vagyok. A gyereknevelésben van rossz, igen. De az egyénenként változik, hogy mit él meg annak az ember, meg az is, hogy milyen gyereket kap a sorstól. Én pl. a nem alvást és a szoptatást nagyon nehezen éltem meg, ellenben a dackorszak sosem hatott meg akkor sem, amikor már ott volt a dacos mellett az újszülöttem. Az újszülöttem miatt éltem meg sz*rul az első hónapokat, nem a dacosom miatt. Más meg mást él meg nehezen és mondjuk az újszülöttkort éli meg tök jól.

És akkor ebben a képletben az még nincs benne, hogy az embernek gyerek nélkül is vannak jobb, vagy rosszabb napjai. Ez velük sem változik, csak szélesedik a skála...

Én viszont azt gondolom, hogy megéri, mert ahogy mondtam is, nem csak elvesz, ad is.

2023. aug. 8. 16:35
 13/42 anonim ***** válasza:
65%

Kicsit sem manipulatívan van megint feltéve a kérdés, áá... 😄

Nem értem, ha valaki nem akar gyereket, akkor miért kell ehhez még 820 ezer önigazolást begyűjteni.

Vagy az a cél, hogy akinek van, annak legyen ez egy ilyen kis szurka, hogy na te bele fogsz öcsém betegedni, te meg főleg, aki másodikon töröd a fejed... 😄

2023. aug. 8. 17:12
 14/42 A kérdező kommentje:

Persze mindenki máshogy él meg minden korszakot, ez teljesen szubjektív és egyéni.

Általában a babakorban az a legkimerítőbb, hogy 0-24 készenlét szükséges. 😆

2023. aug. 8. 17:16
 15/42 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy önigazolást keresek?

Pont, hogy kíváncsi voltam erre az egészre, hogy mennyien mondják, írják, hogy milyen szar az egész gyereknevelés, emellett pedig egy csomó családban 3 gyerek van.

Na akkor?

2023. aug. 8. 17:18
 16/42 anonim ***** válasza:
73%
15. Persze, mert az általad olvasottakon kívül mindenki más békésen, boldogan nevelgeti örömmel a gyerekét és nem sz@rja össze az internetet hülye kérdésekkel. ;-)
2023. aug. 8. 17:21
 17/42 A kérdező kommentje:

Jó, akkor ezek szerint a Gyakorin lévő emberek hazudnak?

Miért látok boldog, kiegyensúlyozott, örömteli szülőket az utcán, és az óvodában, (ott dolgozom jelenleg) és miért olvasok kiégett, depressziós, saját gyereküktől kikészült szülőkről?

Na ezt fogalmazd meg nekem, várom..😁

2023. aug. 8. 17:24
 18/42 anonim ***** válasza:
100%

Csak már volt, hogy nem zavarja a nőket, hogy tönkre megy a testük, hogy így meg úgy repednek szét, volt utána az is, hogy nem gáz, hogy kihullik a foguk, meg haj, meg még ki tudja mi.

Most meg ez.

Nekem ne mondja senki, hogy ez normális megközelítése egy dolognak (amit amúgy te is akarsz, mert a múltkor azt írtad, hogy akarsz gyereket, de ezeket látva nem úgy tűnik), hogy csak és kizárólag a negatív dolgokat veszed sorban és domborítod ki.

Főleg úgy, hogy ezek a lehetőségek, miszerint valakinek inkontinenciája lesz, tönkre ment teste meg kihullott fogai, meg protkója, mint az állítólagos ismerősödnek, egyáltalán nem tendencia.

2023. aug. 8. 17:25
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván az ír ide meg sok netes fórumra kérdést, akinek valami problémája van, aki tanácsot szeretne.

Én se írok ki kérdést arról hogy makk egészséges vagyok, lehet a probléma?

Vagy hogy szuper állásom van amit szeretek(jó a fizu, rendes a főnök stb) Váltsak e munkahelyet?

2023. aug. 8. 17:29
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert az, hogy valakinek nincs problémája, nem "hírértékű". Nincs miért kérdezni, nincs mit mondani róla. Vagy nem is gondolja, hogy panaszkodhatna, mert ezt kódolják bele a nőkbe. Itt meg olyanok gyülekeznek össze, akik valamire segítséget várnak, gondjuk van, nehézségük van, stb.

De ha túl nézel a rózsaszín ködön, lehet valaki általánosságban boldog attól, hogy mondjuk éppen nem alszik az ovis gyereke, mert beteg... Vagy az ovisa mellett van egy baba, akivel éppen nehezen megy a szoptatás. Ez egy nehézség, majd lesz máshogy, ennyi.

2023. aug. 8. 17:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!