Legjobb barátnőm nevét adni, de a férjem nem akarja?
Gyönyörű, okos, nagyon sikeres nő. A barátnőmet nem zavarná, ha ugyanaz lenne a nevük.
Nálunk ez most nagyon téma, főleg, hogy már a neves dekorációkat meg ilyesmiket csináltatni szeretném a babának a szobába. (Nem akarom a konkrét nevet írni, most a barátnőmet Annának hívom.) Kitettünk egy képet, amin a barátnőm keze a hasamon van és azt írtam alá, hogy "Anna és MiniAnna".
Na ezen kiakadt a férjem, hogy ő nem egyezett bele. Tudom, hogy az ő gyereke is, de semmi negatívat nem tud mondani a névre. Azt mondjuk észrevettem, hogy kikövette Instagramon a cirkuszok óta a barátnőmet...
Én nagyon ezt szeretném. Nem akarok neki másik nevet, főleg hogy nem tud rá rosszat mondani, csak nem akarja. Pedig ez lesz a neve. Hogyan fogadtassam el vele?
Nem vagyok belé szerelmes, határozottan elutasítom. Ez nem egyfajta elfojtás 😀 tudom, hogy mit jelent.
Valójában csak azért van ez, mert sértve érzem a barátnőmet. Ez váltja ki belőlem ezeket az érzéseket. Nyilván a hétköznapokban nem dicsérem őt úton-útonfélen mindenkinek.
Egy rövid sztori: rokon kislánya anyuka gyerekkori barátnőjének nevét kapta második keresztnévnek (szülők egyetértésben adták) Viszont a drága gyerekkori barátnő jól "átvágta" őket később.....
Tanulság: sose tudhatod mi fog történni a jövőben.
Ha meg nem lesz már a barátnőd megváltoztatod a gyereked nevét?
Arról meg no comment, hogy nem az apával közösen választották...
Sértve érzed a barátnődet?? Amúgy kivel vállaltál közös gyereket, a férjeddel vagy a barátnőddel? A férjed helyében én is ki lennék akadva, ez kettőtök bulija, ketten kéne megélnetek, a barátnőd csak belepofátlankodik. Mi az hogy részt akar venni a babavárásban? Neki semmi köze hozzá, akármilyen jó barátnőd is. Az oké hogy továbbra is tartjátok a kapcsolatot, nem tűnt el mint mások szoktak, de basszus vele döntöd el a gyerek nevét, sőt, róla nevezed el... Meg ez a kép is, ha egyik ismerősöm kitenne egy ilyet, tuti azt hinném leszbik és a pasi csak spermadonornak kellett :D
A férjedet kitúrod a közös babavárásból, és helyette a barátnőddel éled meg ezt az időszakot. Szerintem hamarosan nevelhetitek ketten azt a gyereket "Annával" mert a férjed helyében lelépnék és keresnék egy normális nőt :D
Lehet, hogy baj van velem. De a ti szövegértésetekkel is. Mert NEM azt kérdeztem, hogy ti mit szólnátok a férjem helyében vagy szerintetek ez így jó-e.
A kérdés az volt, hogy a nevet hogyan szerettethetném meg vele. (Csak azért írtam, mert akkor meg úgyis az lett volna a következő kérdés, hogy de miért ezt akarom, miért annyira fontos, stb... ennyire ismerem az oldal dinamikáját.)
Jó lenne, ha innentől vagy ilyen jellegű válaszok jönnének esetleg, nem pedig a szexuális érdeklődési köröm vagy pedig a kapcsolataim körül forogna az egész.
Majd ha az érdekel, kiteszek egy olyan kérdést is 😉
Amúgy amit észrevettem, hogy mindig a kérdező a hibás valamiért és olyan vad következtetésekre jutnak egyesek, hogy hihetetlen (csak nálam: válás, leszbikusság) Sokan itt elég sok feszültséggel élhettek. Ennyi negatív dolog máskülönben nem lenne bennetek (szóhasználat, stílus, negatív jövő festése). Rám ezek nem hatnak már jóideje. Ami mégis rossz nekem, hogy a kérdésemre nem kapok választ. 🤷♀️
Ha valaki úgy gondolja, hogy mégis tud tanácsolni valamit, várom. Amúgy meg mindenkinek minden jót! 😊
Sehogy.
Ez nem olyan, hogy mit tegyek a főzelékbe, hogy a férjemnek is jó legyen...
Nem tetszik neki a név, fogadd el! Keressetek olyat, ami mind a kettőtöknek szimpi. De gyanítom, hogy ebből válás lesz, még a gyerek első születésnapja előtt, ha te így rá vagy erre a nőre csavarodva, és csak hisztikézel, ha a férjed nem úgy ugrál, ahogy neked tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!