Mit vegyek a legjobb barátnőm babájának, ami maradandó?
Maradandót egy babának.. háát.. sztem esetleg egy fotózásra fizesd be őket.
Babának maradandót venni nehéz.
Minden kinő, nem fog kelleni stb stb stb.
Aranyfülbevaló, ha lány. Fiúnak nyaklánc. Persze kicsiként nem fogja hordani, de ott lesz neki nagyobb korában is.
Vagy a babafotózásra befizetés, ami szintén maradandó.
Ami talán még maradandó lehet, ha később beleszeret és mindenhova cipeli, az a takaró.
A hintát, játékot, ruhát kinövi.
Kérdezd meg anyukát is, biztos, ami biztos. Tudom, h úgy már nem meglepi, de jobb, mintha a 89. kitakarót kapja.
Nagyon nehéz kérdés. Én igazából az ajándékok közül a mesekönyveknek örültem a legjobban. Van, ami már 7 éve szinte napi használatban van (és van olyan is, ami már 37 éve :) bár volt benne néhány évtized szünet) -szóval igen, a könyv az maradandó. bár messze nem éri el azt az összeget, amit te rászánnál.
Régen szokás volt ezüst evőeszközt ajándékozni a csecsemőnek. Szerintem ez egy szép dolog, és egy gyerekméretű evőeszközt is jó sokáig használ a gyerek, később elteheti, saját gyermekének adhatja. Mondjuk itt a kanál képviseli az általad kb megszabott értéket (de igen, szokták önmagában adni)
pl: [link]
vagy ezüstözött formában teljes készlet is létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!