Mit vinnél babalátogatóba a legjobb barátnődnek és milyen értékben?
A barátnőm mosható pelenkát használt onnét kezdve, hogy hazahozta a gyerekét a kórházból.
Tudtam, hogy annak örülne, így egy nagyon jópofa pelust vettem neki, 6000 forint körül volt.
Pelenkatortát és dm-es ajándékkártyát 5000ft-tal feltöltve (a pel.torta is ilyen árban van kb)
Lehet igazi tortát is csinálnék
2 hónappal fiatalabb a kislánya a fiamnál. Én végre kiélveztem, hogy lányos cuki ruhákat vehetek, így csajos ruhákat, hajpántot kapott. (Nagy haja volt, és tudom, hogy babának tök felesleges, de 1-2 fénykép erejéig aranyos volt a hajpánt.)
Meg átvittem a kisfiam által kinőtt babaruhákat is.
Semmiféleképpen nem pelenkát, törlőkendőt, mert azt az első gyereknél elsütöttem. Hittem a fórumoknak, hogy annál hasznosabb, praktikusabb nem lehet, de mióta van sajat, rájöttem, baromság. Az nem ajándék.
Most lesz alkalmam korrigálni.
Nem csak a kicsinek viszek, hanem a nagynak és a barátnőmnek is vmi nagyon személyest.
Kicsinek készségfejlesztőt. Olyat, ami barátnőmnek is nagyon tetszett, amikor itt voltak nálunk, még a nagyobb is játszott vele.
mi pelenkatortát kaptunk a barátnőmtől, ők tőlünk anno a bababútort, de ott mi lettünk a keresztszülők.
A névvel hímzett pléd nekem nagyon tetszene, olyat sajnos nem kaptunk. Ha rám hallgatsz, ne babaméretűt vegyél, hanem rendeset, mert az sokkal tovább jó lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!