Legjobb barátnőm nevét adni, de a férjem nem akarja?
Gyönyörű, okos, nagyon sikeres nő. A barátnőmet nem zavarná, ha ugyanaz lenne a nevük.
Nálunk ez most nagyon téma, főleg, hogy már a neves dekorációkat meg ilyesmiket csináltatni szeretném a babának a szobába. (Nem akarom a konkrét nevet írni, most a barátnőmet Annának hívom.) Kitettünk egy képet, amin a barátnőm keze a hasamon van és azt írtam alá, hogy "Anna és MiniAnna".
Na ezen kiakadt a férjem, hogy ő nem egyezett bele. Tudom, hogy az ő gyereke is, de semmi negatívat nem tud mondani a névre. Azt mondjuk észrevettem, hogy kikövette Instagramon a cirkuszok óta a barátnőmet...
Én nagyon ezt szeretném. Nem akarok neki másik nevet, főleg hogy nem tud rá rosszat mondani, csak nem akarja. Pedig ez lesz a neve. Hogyan fogadtassam el vele?
"meg ki akarja venni ő is a részt a babavárásból."
Milyen részt akar ő kivenni?
Te most akkor "Annával" vagy a férjeddel vállaltál gyereket?
Itt hamarosan nem a gyerek neve lesz a legnagyobb gond!
A barátnőt megkérdezed h baj lenne e ha az ő nevét kapná, de a férjedet nem?
Emgem is kiakasztott volna, ez az Anna és MiniAnna kép..tényleg mintha szerelmes lennél bele..
Szerintem egyezzetek meg olyan névben, ami mindkettőtöknek tetszik, Te pedig vegyél vissza ne legyél ennyire oda a barátnődért, mert nem tesz jót a házasságodnak
Szerintem válasszatok közösen egy nevet, a barátnő meg ne akarja ilyen szinten "kivenni a részét a babavárásból".
Amúgy nálunk is volt olyan név, ami a férjemnek tetszett, nekem nem, és fordítva. Így olyat kerestünk, ami mindkettőnknek megfelel, szerintem ez egy magától értetődő dolog.
"Neki nem mondtam természtesen, hogy ez lesz és kész, ennél több eszem van, de magamban ezt gondolom."
Ez aztán a szép kezdés egy család életében! :D
"Ez lesz és kész"
Csak aztán ne lepődj meg, ha ő a váláshoz áll így hozzá, aztán szaladhatsz Anna barátnődhöz sírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!