2/12 anonim válasza:
Szerintem a csecsemőnek tökmindegy. Neked tetszik? (Úgyis te fogod nézni :))
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,szerintem nagyon aranyos.Kislányomnak ilyen volt a kiságyban az ágyneműje,és ma kiderült hogy a második kisfiú lesz.Lehet csak túlproblémázom,de a szűk és tág család 80%-a lány,és fogalmam sincs hogy milyen szín "fér bele" egy fiúnak.
2010. okt. 14. 21:16
4/12 anonim válasza:
Nekünk ugyanez van rózsaszínbe (kislányom van), szerintem a sárga teljesen unisex, illik kisfiúnak is:-)
5/12 anonim válasza:
most fog születni vagy már elmult 2 éves? Ha most születik egy jó hálózsák 1000 praktikusabb ezt ugysem használod ki. Ha nagyobb akkor érdemes megvenni. Amugy fiunak tökéletes!
6/12 anonim válasza:
szerintem nagyon jó:)
aranyos, fiúnak is.
7/12 anonim válasza:
Szia!Teljesen jó.Annak idején én is sárga acisat vettem az egyik fiamnak,a másiknak kék macis volt.Mivel azóta már azt "megették",most ilyet rendeltem,sárga kutyásat:
Nagyon szépet választottál:)
10/12 anonim válasza:
21:45...húúúúúúúú az a katicás-virágos nagyon gyönyörűűűűűű :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!