Milyen mosószert, (esetleg öblítőt) használtok a babaruhák, pelenkák, ágynemű kimosásához? Hány fokon és milyen programon mossátok ki őket?
Mostkaptam egy adag babaruhát és nem tudom milyen mosószert, öblítőt, hány fokot használjak. Külön a fehéreket és a színeseket vagy mehet együtt? Vasalás mennyire fontos?
Köszönöm. 34 hetes km.
Dm saját márkás babás mosóporát és gabi öblítőt használok (ebből kb a negyedét annak, mint ami rá van írva) Az új sötét ruhákat először külön mosom.
40 fok és 40 perces program, ez a legrövidebb.
A vasalás nagyon fontos, ezzel fertőtlenítesz!
A fenti (első) módszer tökéletes, még annyit tennék hozzá, hogy NE használj semilyen öblítőt, mert jobban allergizálja a babákat, mint a mosószer. Szóval inkább a mosószer maradjon benne, mint bármilyen öblítő. A dokinéni tanácsára én ecetet használok öblítéshez és tényleg jó (legnagyobb meglepetésemre...), nincs ecetszaga, semilyen szaga sincs és mégis kiöblítődik a mosószer.
Szóval tök jó, olcsó módszer, érdemes.
Szia,én azzal a mosóporral mosom a ruháit...stb,amit a miénkhez használok,szintén öblítőt is.Egyben mosok mindent,színeset,pelenkát,újat.Annyi,hogy ha új sötétebb ruha is kerül bele,teszek hozzá színfogót.És most hogy már eszik mást is,én vanist is teszek hozzá.Így elég a 40fok.
igaz az első 2 hónapban külön kézzel mostam,öblítő nélkül,és sima vízzel öblítettem a gépben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!