Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol tudnék nem túl drága de...

Hol tudnék nem túl drága de szép gyermek ágynemű huzatot venni vagy Pécsett vagy a netről?

Figyelt kérdés
Ha lehet linkeljetek oldalt is.
2010. máj. 29. 14:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Én más városban lakom, de az Aldiban vettünk egy nagyon szépet. Flanel, kellemes az anyaga, puha, cipzáros és szép kislányos rózsaszin alapon mintás. És 1999 Ft volt. Nem tudom, hogy Pécsett van-e Aldi, de ha van, akkor nézd meg, hátha ott is találsz.
2010. máj. 29. 14:35
 2/4 anonim ***** válasza:
2010. máj. 29. 14:35
 3/4 anonim ***** válasza:

a teszveszen keresd: Gyamesz felhasználótól vettem én is jó áron ágyneműt és huzatot is. és meg tudod beszélni vele az igényeidet (méret, szín stb.).

őt csak ajánlani tudom.

2010. máj. 29. 14:58
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Igen van Aldi nálunk.

A linket is köszönöm bár elég drágák de szépek, csak a mérettel van bajom mert a mi kislányunk ágyneműje párna: 56x40 cm, takaró: 130x90 cm.

2010. máj. 29. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!