10 hónapos kisfiam mellett nem tudok főzni. Ti hogy csináljátok???
Nem csinalok ebbol nagy ugyet. Fozok delutan, ha a ferjem hazajott, vagy este, miutan a gyereket lefektettuk.
Ha egyik se jon ossze, akkor a ferjem foz vagy rendelunk, hideget eszunk.
Mindig van valahogy, ehen nem maradunk, az tuti.
Az ikreim mikor ilyen idősek voltak rengetegszer rendeltem a kaját.
De volt hogy megvártam még a férjem hazaért és akkor főztem meg. Vagy ő főzött még én altattam őket.
Es olyan is volt hogy csak virsli volt meg rántotta a kaja aznap 😅
Vagy zacskós leves.
De ha főztem, akkor mindig legalább 2 napra való adagot.
Amíg reggel aludt, összekészítettem az ebédhez a dolgokat, hogy már csak oda kelljen tenni. Pl. lasagnét összeraktam teljesen, ebéd előtt a tetejére sajt, megsült magától.
Vagy olyan ételeket csináltam, amik 20-30 perc alatt készen vannak, melléjük valami krémlevest.
Vagy rendeltem Woltról.
Vagy úgy szerveztük a napunkat, hogy ebédidőben pont a városban legyünk és beültünk valahová ebédelni.
De őszintén, amíg baba volt, nem bonyolítottam azzal az életünket, hogy igenis bevonom mindenbe, tanulja csak meg... Akkor csináltam, csináltuk a dolgunkat itthon, ha éppen aludt, vagy a másikunkkal volt, esetleg nagyszülőkkel, barátokkal (legjobb barátaink a mai napig imádnak vele lenni). Gyorsabban is haladtunk.
Off:
Amúgy aki lepontozza azt, aki rendelni merészel, az ilyenkor büszke magára, hogy neki aztán sosem volt erre szüksége?😄
Vagy ennyire zavarja, hogy más le mer süllyedni erre a szintre, hogy rendel vagy étteremben eszik alkalomadtán? Csak kérdem. 😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!