Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos kisfiam mellett...

10 hónapos kisfiam mellett nem tudok főzni. Ti hogy csináljátok???

Figyelt kérdés
10 hónapos kisfiam mellett nem tudok főzni. Ti hogy csináljátok??? Eddig akkor főztem amikor aludt. Most próbálok vele főzni. Szépen el van egyedül, játszadozik, de amint meglátja, hogy elkezdtem főzni, akkor elkezd sírni, kapaszkodik a lábamnál, jönne fel, kapaszkodik a pultra. Akkor is sír ha felveszem. Feltettem a pultra, együtt csináltuk a dolgokat, vagy épp én ültem le a földre, de úgy sem jó. Már minden főzés sírásba ordításba torkollik. Ha odaadok neki valami konyhai eszközt, csak pár percig van el vele. Az már lassan nem megoldás, hogy akkor főzök amikor alszik, mert egyre kevesebbet alszik.
2023. júl. 29. 13:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%

Nem csinalok ebbol nagy ugyet. Fozok delutan, ha a ferjem hazajott, vagy este, miutan a gyereket lefektettuk.

Ha egyik se jon ossze, akkor a ferjem foz vagy rendelunk, hideget eszunk.

Mindig van valahogy, ehen nem maradunk, az tuti.

2023. júl. 29. 15:39
 12/14 anonim ***** válasza:
85%

Az ikreim mikor ilyen idősek voltak rengetegszer rendeltem a kaját.

De volt hogy megvártam még a férjem hazaért és akkor főztem meg. Vagy ő főzött még én altattam őket.

Es olyan is volt hogy csak virsli volt meg rántotta a kaja aznap 😅

Vagy zacskós leves.

De ha főztem, akkor mindig legalább 2 napra való adagot.

2023. júl. 29. 16:27
 13/14 anonim ***** válasza:
53%

Amíg reggel aludt, összekészítettem az ebédhez a dolgokat, hogy már csak oda kelljen tenni. Pl. lasagnét összeraktam teljesen, ebéd előtt a tetejére sajt, megsült magától.

Vagy olyan ételeket csináltam, amik 20-30 perc alatt készen vannak, melléjük valami krémlevest.

Vagy rendeltem Woltról.

Vagy úgy szerveztük a napunkat, hogy ebédidőben pont a városban legyünk és beültünk valahová ebédelni.

De őszintén, amíg baba volt, nem bonyolítottam azzal az életünket, hogy igenis bevonom mindenbe, tanulja csak meg... Akkor csináltam, csináltuk a dolgunkat itthon, ha éppen aludt, vagy a másikunkkal volt, esetleg nagyszülőkkel, barátokkal (legjobb barátaink a mai napig imádnak vele lenni). Gyorsabban is haladtunk.

2023. júl. 29. 16:35
 14/14 anonim ***** válasza:
84%

Off:

Amúgy aki lepontozza azt, aki rendelni merészel, az ilyenkor büszke magára, hogy neki aztán sosem volt erre szüksége?😄

Vagy ennyire zavarja, hogy más le mer süllyedni erre a szintre, hogy rendel vagy étteremben eszik alkalomadtán? Csak kérdem. 😄

2023. júl. 29. 16:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!