Kisbabáknál milyen lázmérőt ajánlanátok, ami bevált és pontosan mér?
Van több fajta: babáknak kifejezetten a rugalmas végű digitális (fenékbe dugós méréshez, ami jelenleg a hazai ajánlás), aztán az érintős fül, homlok, ami meg kényelmesebb, de több olyat olvasok itt közben, hogy az többeknek pontatlan.
Tudom, mindnekinek más vált be: amire ti esküsztök tudnátok kicsi babánál, markát-típust ajánlani?
3 éves koráig fenékben mértük (extrém beteges autista lánynak).
Azóta új mérővel természetesen, szájban mérem neki (az egész család ott méri,mert gyors és pontos).
Van homlok, fül mérő is, de hülyeséget mér. Ott áll a szekrényben.
Én nem értem, miért ilyen ócskák ezek a mai digitális mérők. Nekem van egy, ami 20+ éves, digitális és tökéletesen mér.
Ami a legközelebb áll hozzá, azt a Rossmannban vettem, fehér-sötétkék, és sajnos azon a polcon volt, ahol a szezonális cuccok vannak. Megpróbálok rákeresni neked.
Rektálisan mérem, számomra az a legmegbízhatóbb eredmény. Az ott mért értékből vonok le 0.5 fokot. Omron márkájú digitális lázmérőt használok.
Van érintésmentes is, azt éjjel szoktam, hogy ne kelljen azért felébreszteni a babát, hogy tudjam a közelítő értéket.
Vicces ez a "nem vagyok híve a..."
Mintha azon múlna a hatékonyság, hogy ki miben hisz. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!