Van aki az miatt hagyta abba a szoptatást, mert rettenetesen aludt a babája? Ha igen, bevált? Hányszor kelt a baba éjjel míg szopott, mennyire csökkent a szoptatás befejezése után?
Azthittem, hogy azért kel a lányom. 14 hónapos korig szopizott, éjjel 3-szor ébredt. Szerencsére mindig nagyon hamar vissza is aludt.
Mikor abbahagytam, utána is ugyanúgy felébredt, még a mai napig is, csak most annyi a különbség, hogy felébred, és én megpuszilgatom meg megsimogatom és úgy alszik vissza. Jelenleg 21 hónapos és kétszer ébred éjszaka
Rokonoknál 6 éves korukig nem aludták az ikrek az éjszakát.
Mi most vagyunl levállóban volt, hogy több éjszaka sem kapott cicit, de az ébredések gyakorisága nem változott.
1,5 éves korában vettem el tőle az éjszakai szopikat, éjjel 5 ébredésből maradt 3. Végül is, mondhatjuk, hogy segített :D
Az égvilágon semmit se változtattam, egyszer csak nem sokkal a 2. szülinapja előtt elkezdte átaludni az éjszakákat.
Én 6 hónaposan hagytam abba a szoptatást, mert elfogyott a tejem. 9 hónapos, még mindig 1-2x kel tápszer mellett. Semmi nem változott.
Én is csináltam alvástréninget, Kismamablogosat, nem tudom, hogy az ugyanaz - e, mint ez a gyengéd alvástréning, de ugyanúgy kelt utána is éjjel. Hiába tanultam ki az alvási ciklusait, ugyanúgy éhes éjjel a gyerek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!