Ismerősök "fárasztó" kérdései? Ti mitől másztok a falra?
Egy éves kor alatt:
-Bezzeg az én gyerekem 8 hónaposan darás tésztát evett!
-Az én gyerekem soha nem evett műkaját!(üvegeset)
-Még mindig nem alussza át az éjszakát?
Talpig rózsszínben:
-kisfiú?-Nem kislány.-De nincs fülbevalója!
És ilyenkor mosolyogj,pedig legszivesseben lefejelnéd az illetöt.
Anyám kedvenc kérdése nyáron 40 fokban:Miért nem mentek sétálni?
A fülbevalóval engem is kiakasztottak. Hosszú haja van, rózsaszín kis szoknyában, tuti fiú, mert nincs fülbevalója. Mintha az lenne a nemi szerv?!
A szopik még a favorit, meg mindenki hülyének néz, hogy 1 éves kor felett szoptatom.
Meg egy nő megkérdezte tőlem, hogy mi a neve a kisfiamnak, és mondtam, hogy Levente. Erre elkezdett röhögni, és közölte, hogy az nem egy keresztnév. Mondtam, hogy de igen, mire elkezdett sajnálkozni, hogy szegény gyerek.
A kedvencem a mikor jön a harmadik? Van lány is fiú is, minek harmadik? A mai világban azért elég kevesen vállalnak 2-nél több gyereket, az ismeretségi körömben már a 2 is soknak számít. A 3. után meg kérdeznék, hogy mikor lesz 4.?
Iker kisfiam vannak, kék a babkocsi, őket egyformába és fiúsan öltöztetem. Kedvenc kérdéseim:
-Ikrek? (á,nem, sétálni hozom a szomszédét is)
-Kisfiúk? Mondom, igen. Az nem, jó, miért nem lett az egyik kislány? Na, majd a harmadik.
-De aranyosak! Az egyik nagyobb, mint a másik! (Te jó ég, ne mondja! Hogy ez nekem fel sem tűnt!)
-Jó kisfiúk?
-Játszanak együtt? (mikor 3 éves korig egymás mellett játszanak a gyerekek)
-Jól megvannak együtt, szeretik egymást? (Amúgy igen. De ha nem, akkor adjuk oda vkinek az egyiket?)
Ma már csak mosolygok a megjegyzéseken, de eleinte tényleg nem hittem, hogy komolyan kérdezik.
Jól szopik?
Nincs cumija?
Nincs fülbevalója?? Pedig kislány, nem?
Jól alszik?
Milyen az anyaság?
Kisfiú? (egyértelmű lányos vonásokkal, csak éppen fiúsabb ruhában....)
Szopja az ujját? Hagyod?
Jaj, és még sorolhatnám....
- kisfiú? (kékben It's a boy felirattal)
- szopizik még? (anyósom minden héten megkérdi,pedig már több mint egy hónapja nem)
- jó baba? (?????)
Kolléganőmmel beszélgettem.
- Szopik még a kisfiad?
- Nem. Gyógyszert kell szednem, mivel magas a vérnyomásom és úgy nem lehet szoptatni.
- Miért?
- Mert belejut az anyatejbe.
- És ha lefejed neki és úgy adod oda?
- Nem, akkor sem, mert a tejben ugyan úgy benne van.
Gondolkodik.
- És azt nem szoktad, hogy lefejed a családnak? Vagy nekik is árt a gyógyszer?
Na nekem ez volt a legütősebb kérdés, mellesleg egy diplomás kolléganőtől. Utolsó kérdésére... bakker, család, ma nem vettem tejet, de sebaj, fejek, csak várjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!