Ismerősök "fárasztó" kérdései? Ti mitől másztok a falra?
szopik még? éjjel is? miért nem szoktatod le éjjel a szopiról - adj helyette teát/vizet? egy 9 hósnak már nem kéne éhesnek lennie éjjel..... = hát én is szoktam éhes lenni éjjel, csak én nem eszem, ezt persze egy baba nem tudja kontrollálni.
jó alvó? éjjel alszik? = nem, sosem alszik, miért nem aludna? nálunk is voltak rossz alvó korszakai, de ezt kinövik, hál' istennek.
jó baba? = nem, csak néha sír....jajj, miért ne lenne jó baba egy 9 hós?
hány foga van? = 9 hós, és 2 fog: "csak 2 foga van.....?"
fiú, lány? = állandóan pink, lila stb ruhácskákban van és fülbevalója is van.....kész vagyok ezektől!
ja, és az újabb:
Miért nem sétálsz vele a városban babakocsival? = az én kislányom nem tud megülni a popóján, mert állandóan mászni akar, felállni stb. mindennap kint vagyunk a levegőn az udvarban, vagy anyáméknál az udvarban (anyám otthon van), minek sétálgassak a városban, ha nincs dolgom!
Anyós a babának (éppen kajaidőben): -"Hű de jól eszel. Éheztetitek ezt a gyereket?"
-Cicizik még?
Anyós: -"Miért nem eszi meg a répát? Az apja ilyen korában megette."
Após: -"Na, fogsz úgy mászni, mint apád?"
És van tejCCCi? Legszívesebben megkérdezném,hogy: Közöd? Eleve a kérdés! Kinek mi köze hozzá??? Aztán meg ez a C !?!?!? Persze a következő kérdésig nem jutunk,mert az előzőre csak annyit szoktam mondani,hogy van,de igyekszem elapasztani. Na erre aztán se köpni ,se nyelni... :)
És a másik szuper agyas: És szereted? Pfff.... Á dehogy,végülis csak a babám,utálom b@ meg.... miért is szeretném?!?!?! Na szóval még van egy pár,de ez a kettő a leg... Ja és persze a többesszámban feltett kérdésektől is hányok!
Érdekli a kisfiút hogy hol van?
Ezt kérdezte egy hölgy mikor a 14 hónapos kisfiammal öleltük egymást az utcán.
Mondom megismételné, mert nem értem, erre ugyanezt kérdi,erre mondtam neki, hogy igen,.
Hogy hogy jött neki a kérdés, nem értem.
Miért nem vesztek a gyerekre cipőt? (még nem jár, ha meg visszük valahova, overál van rajta, amiből nincs ki a lába).
Miért nem hallgatsz a sőgornődre (név), ő már 3 gyereket felnevelt?
Miért nem adsz a gyereknek vizet? Az anyatejtől el fog hájasodni a szíve. Hogy lehet egy diplomás nő ilyen makacs? (Ekkor még nem volt 6 hónapos a baba).
Miért nem ülteted fel a babakocsiban? (akkor még nem tudott ülni.)
Mit kell egy egy éves gyereken nevelni?
És, tudod tőle csinálni a házimunkát?
Miért nem adsz neki cumit?
Blabla. Igazából nem nagyon érdekelnek ezek a kérdések, mára már csak jót nevetek rajtuk.
Miért nem adsz a gyerekre sapkát? (Nyár, 23 fok, csendes idő).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!