Ismerősök "fárasztó" kérdései? Ti mitől másztok a falra?
Nekem a kedvencem az volt,mikor még terhesen a szomszéd megkérdezte: és fiú lesz vagy lány?
-lány.
-nem baj az...!és legyintett.
Miért sír a gyerek? Nem éhes? Van elég tejed? Adjál neki pótlást./Ha valaki azt a szót mondja nekem, hogy pótlás teljesen kiakadok.Egyértelmű, a gyerek csak azért sír, mert éhes.Más oka nem lehet....
Miért nem adsz neki cumit? Nem látod, hogy kell neki ?Hogy lehetsz ilyen szívtelen?/mert már a kórházban is kiköpte, meg szopott éjjel-nappal, fél, háromnegyed órákat/ Tegyél rá mézet, s akkor nem köpi ki.
Miért nem adsz neki csokit, sütit? /mert még öt hónapos.../ Egyesek szerint csak akkor szeretjük a gyerekünket, ha édességgel tömjük.
20:28 vagyok.Le szoktam venni a csokit a túró rudiról.Egyszer látta zet a dédi és megkérdezte:miéééééért veszed le?
-mert nincs rá szüksége (10 hónapos volt)
-mert IRIGY vagy,igenis irigy vagy!rámkiabált
köpni nyelni nem tudtam...
Anyámtól MINDEN NAP !!!
- Egyél már babot/borsót/káposztát...nem eszek.
(szoptatok, 5 hósak vagyunk, miért nem lehet megérteni?? Ha "durvábban" mondom akkor meg megsértődik )
_- Miért nem adtál rá több ruhát? Nem fázik, Nincs melege? Attól függ... Megőrülök ettől, minden nap, amikor jön ezzel kezd...
Másoktól:
- van tejed?
-Felszedtél pár kilót, de jól áll..(dehogy áll jól, de nem tudok fogyózni szoptatás alatt)
- Jó baba?
- szomszéd, mikor elindulunk sétálni:- Sétálni mennek? (nem repülni...)
De úgy látom nagyjából mindenkinek ugyanaz :-)
irigy vagy:)) ez súlyos...
nálunk még az is van h szegény kislányom ha csak megnyikkan, vagy sirásra görbül a szája, egyből azt mondják h fáj a hasa:)) 2 hétig nem kellett ezt hallanom, el voltunk utazva, de az este ahogy beléptünk a lakásba a kislány felébredt elkezdett sirni, anyósom egyből: szegééény, fáj a hasa!
istenem, lehidalok! 100 százalék h nem fáj a hasa!
20:58 vagyok
Tetőtől talpig kékben, még a babakocsi is: Lány? (ilyenkor szoktam mondani, Kékben van nem látod/látja)
- Milyen anyának lenni?
Én ezeket két kategóriára osztanám: a gyermektelenek és a gyerekesek kérdéseire. Kezdem a gyermektelenekkel (bár ezek azért aranyosak)
- Szülés után közvetlenül: Fájt? (Szerinted???)
- Pár napja, 6 hónaposan: Már jár? És beszél? (Hogyne...)
- Tényleg 30-40 ezer egy hónapban a pelenka?
- És szereted? Bár ez úgy tűnik, másnál is sláger.
- Azért tudsz mellőle bulizni járni? (Hogyne, éjjel-nappal.)
Gyerekesektől:
- Basszus, tényleg 8 kiló???
- Szegény gyerek, miért nem adsz neki cumit? (Van neki, de kiköpi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!