Együtt vagy külön mossátok a babaruhákat a többitől?
én együtt, mert össze se jönne egy mosásnyi a pici ruhákból. de a doki néni leszidott miatta. pedig szerintem nem attól lesz baja, hogy a pólómat együtt mosom a ruhájával.
3 hónapos
Én mindig együtt mostam a mi ruhánkkal, bár a férjem nem szerel autót, vagy dolgozik a földeken:) Most 8,5 hós a babánk és soha semmi baja nem volt. Annyi csak, hogy nem rakunk annyi mosószert, meg Sensitiv öblítőt használunk. Abból is kevesebbet, mint előtte. Miért kellene külön mosni? A babánk 2 hós kora óta MINDENT a szájába vesz, többek között a mi ruhánkat is, meg a sajátját is. Amióta mászik, megy a fal mellett, bútorok mellett, még csak be sem lehet korlátozni sehova. Minden nap feltakarítok, de steril környezetet így sem tudok neki biztosítani, nem is akarok. Sűrűn megmosom a kezét, arcát...ennyi. Egy egészséges nem beteges csecsemőnek ilyentől nem lehet baja, legfeljebb, ha allergiás az öblítőre..., de akkor meg mindegy, hogy mivel mosod össze a ruháit. A Sensitive öblítő nem szokott gondot okozni és a mi ruháinkra is jó.
Ha koraszülött, vagy beteges baba lenne, akkor biztos másképpen gondolnám, de így úgy gondolom felesleges külön mosni, ha a földön csúszik utána.
Együtt. Én úgy döntöttem, együtt mosom, és ha gond lesz a bőrükkel, majd külön választom. Nem lett gond.
Az én doktornőm is azt mondta, hogy minimum 3 hónapos korig jó lenne külön mosni, de én nem foglalkoztam ezzel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!